Angela Gheorghiu în spectacolul difuzat la Opera Naţională Bucureşti

0

Angela Gheorghiu interpretează rolul Adrianei Lecouvreur, în  spectacolul  difuzat la Opera Naţională Bucureşti

Celebra soprană Angela Gheorghiu  care a surprins recent publicul anunţându-şi apariţia alături de formaţia Holograf  pentru  videoclipul „Nu mai e timp”, poate fi din nou admirată de publicul bucureştean,  în rolul principal din opera “Adriana Lecouvreur” (Francesco Cilea).

Producţia a fost înregistrată la celebrul teatru liric londonez Royal Opera House (Covent Garden)  şi va fi difuzată luni, 23 ianuarie (19.00),  pe  ecranul  HD ale Operei Naţionale Bucureşti.

Alături de  Angela Gheorghiu  vor evolua alţi doi mari solişti vocali de talie internaţională, Jonas Kauffman (Maurizio) şi Olga Borodina (Prinţesa de Bouillon).  Regia este semnată de David McVicar

Pe langă spectacolele înregistrate, Opera Naţională Bucureşti derulează un  program de transmisiuni în direct (prin satelit, în condiţii High Definition) ale unor montări de succes aparţinând celor mai importante teatre lirice din lume.

Preţul biletului pentru aceste transmisiuni este de 45 ron. Biletele se vor putea achiziţiona la Casa de bilete a ONB, de luni până duminică, între orele 9.00 – 13.00 şi 15.00 – 19.00 sau online, pe site-ul oficial al instituţiei.

Transmisiunile sunt realizate cu sprijinul Asociaţiei „Friends of Opera”.

fotografie a Angelei Gheorghiu realizata de Nigel Norrington

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează