Ambasadorul Marii Britanii a plantat 600 de copaci la Comana!

1

Am aflat de la Promovam Comana ca vineri (12 noiembrie 2010), ambasadorul Marii Britanii împreună cu mai mulţi oameni de afaceri britanici din România au plantat 600 de copaci la Comana, în cinstea Reginei Marii Britanii.

„Yesterday I visited Comana, a beautiful nature reserve and monastery not far from Bucharest. I was there with a large team from the Embassy and a number of our partners from the business community. At the Queen’s Birthday Party this year we undertook to plant a tree for every guest that attended, and so we went to Comana with our shovels to plant 600 trees in this protected nature reserve”.

Sursa: blogs.fco.gov.uk

foto Florin Ghinda (Lipova)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    felicitari pentru initiativa ambasadorului Regatului Unit ! cat priveste promovarea pentru comana este minunat sa o faci cu parapanta si parasuta mai ales primavara cand se provoaca incendierea baltii disparand in flacari sute de mii de cuiburi de pasari cu oua cu tot ,sa vezi paznicii pescariei cum impusca lebede ,sa vezi bombardamentele cu artificii de la casa comana ce sperie salbaticiunile di padure si din balta sau sa vezi muntii de gunoaie din vecinatatea administratiei parcului natural sau muntele de gunui aruncat pe malul lacului in apropierea manastirii de catre pota de renume mondial ana blandiana . in scurt timp si comana va deveni un minunat lac snagov plin de peturi detergenti,s.a.m.d.

Comentează