Ambasada Britanica te premiaza cu o super bicicleta si multe alte premii surpriza!

0

Au mai ramas doar 3 saptamani in care te mai poti inscrie la concursul organizat de Ambasada britanica la Bucuresti!
O super bicicleta isi asteapta viitorul proprietar alaturi de multe alte premii surpriza! Toate în spiritul eco!

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti 3 poze prin care sa ne arati locuri sau lucruri din orasul tau care consuma energie inutil, alaturi de o scurta descriere a pozei si o posibila solutie pentru acea problema. Trimite pozele la pressbrit@ines.ro alaturi de detaliile tale de contact!

Verifica pagina noastra de Facebook precum si website-ul Ambasadei pentru mai multe informatii despre concurs si cerinte!

Te asteptam sa fii unul dintre Agentii nostri 10:10!

foto Florin Ghinda, 2009

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează