Ambasada britanica cauta Agenti de nota 10! Premiu o super-bicicleta!

0

Ambasada britanică din Bucureşti caută Agenţi de nota 10! Pentru campania 10:10. Dacă te pasionează protejarea mediului înconjurător,  eşti revoltat(ă) de consumul inutil de energie şi ai idei şi soluţii pentru prevenirea  aceastei  probleme, atunci eşti persoana potrivită!

Ce trebuie să faci?

* Agenţii 10:10 vor “patrula” pe străzi şi ne vor „raporta” trei fotografii ale unor locuri/ obiecte  care consumă inutil energie în oraşul lor.
* Toţi Agenţii vor trebui să trimită şi o descriere a fotografiei, împreună cu soluții  originale pentru rezolvarea situaţiei (în engleză, maxim 4-5 paragrafe).
* Nu uita să ne trimiţi detaliile de contact!

Despre premii

* Cel mai inspirat Agent va primi ca premiu o super-bicicletă pentru a se deplasa într-un mod eco.
* Cei mai buni 10 Agenţi vor primi un cadou unicat surpriză (Indiciu: provine dintr-un Boeing 747 reciclat!), împreună cu o ‘bucăţică’ de cultură britanică (Dicţionar Oxford sau ghid turistic despre Marea Britanie).
* De asemenea, contribuţia lor în concurs va fi trimisă autorităţilor locale, cu recomandarea de a le folosi ca documentație pentru viitoare ‘proiecte verzi’.

Când şi unde

Trimite-ne “raportul” pe adresa de e-mail press.brit@ines.ro. pressbrit@ines.ro (update 16 noiembrie 2010)

Termenul limită de înscriere în concurs este 3 decembrie. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 9 decembrie. Ce spui? Accepţi provocarea? Ambasada britanică şi oraşul tău contează pe tine!

Acest concurs este organizat de Ambasada britanică la Bucureşti, ca parte a campaniei  globale 10:10.

10:10 este o campanie voluntară  de reducere a emisiilor de dioxid de carbon. Orice persoană , organizație sau companie este  încurajată să îşi asume reducerea emisiilor proprii de dioxid de carbon cu 10%  într-o perioadă  de 12 luni,  începand din 2010. Campania a fost lansată în Marea Britanie,  iar successul său rapid a făcut ca  aceasta să  se extindă  la nivel global  în doar câteva luni. In această  toamnă şi România a devenit parte a reţelei 10:10.  Mai multe informaţii la www.1010global.org (*en).

Sursa: ukinromania.fco.gov.uk

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează