Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ambasada britanica cauta Agenti de nota 10! Premiu o super-bicicleta!

0

Ambasada britanică din Bucureşti caută Agenţi de nota 10! Pentru campania 10:10. Dacă te pasionează protejarea mediului înconjurător,  eşti revoltat(ă) de consumul inutil de energie şi ai idei şi soluţii pentru prevenirea  aceastei  probleme, atunci eşti persoana potrivită!

Ce trebuie să faci?

* Agenţii 10:10 vor “patrula” pe străzi şi ne vor „raporta” trei fotografii ale unor locuri/ obiecte  care consumă inutil energie în oraşul lor.
* Toţi Agenţii vor trebui să trimită şi o descriere a fotografiei, împreună cu soluții  originale pentru rezolvarea situaţiei (în engleză, maxim 4-5 paragrafe).
* Nu uita să ne trimiţi detaliile de contact!

Despre premii

* Cel mai inspirat Agent va primi ca premiu o super-bicicletă pentru a se deplasa într-un mod eco.
* Cei mai buni 10 Agenţi vor primi un cadou unicat surpriză (Indiciu: provine dintr-un Boeing 747 reciclat!), împreună cu o ‘bucăţică’ de cultură britanică (Dicţionar Oxford sau ghid turistic despre Marea Britanie).
* De asemenea, contribuţia lor în concurs va fi trimisă autorităţilor locale, cu recomandarea de a le folosi ca documentație pentru viitoare ‘proiecte verzi’.

Când şi unde

Trimite-ne “raportul” pe adresa de e-mail press.brit@ines.ro. pressbrit@ines.ro (update 16 noiembrie 2010)

Termenul limită de înscriere în concurs este 3 decembrie. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 9 decembrie. Ce spui? Accepţi provocarea? Ambasada britanică şi oraşul tău contează pe tine!

Acest concurs este organizat de Ambasada britanică la Bucureşti, ca parte a campaniei  globale 10:10.

10:10 este o campanie voluntară  de reducere a emisiilor de dioxid de carbon. Orice persoană , organizație sau companie este  încurajată să îşi asume reducerea emisiilor proprii de dioxid de carbon cu 10%  într-o perioadă  de 12 luni,  începand din 2010. Campania a fost lansată în Marea Britanie,  iar successul său rapid a făcut ca  aceasta să  se extindă  la nivel global  în doar câteva luni. In această  toamnă şi România a devenit parte a reţelei 10:10.  Mai multe informaţii la www.1010global.org (*en).

Sursa: ukinromania.fco.gov.uk

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.