Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ajuta la plantarea a cel putin 500 de copaci ornamentali in Parcul Tineretului din Bucuresti / MAI MULTE VERDE IN PARCUL TINERETULUI

0

Unul dintre locurile preferate al iubitorilor de parcuri, Parcul Tineretului se gaseste in partea de sud a orasului la numai o statie distanta de Unirea. Vara te poti plimba pe aleile pline cu flori in timp ce admiri fantanile arteziene sau lacul de 13 ha in timp ce iarna parcul devine locul preferat al celor mici. Si daca tot veni vorba de cei mici sa nu uitam ca in apropiere se afla Palatul Copiilor si parcul de distractii “Oraselul copiilor”.

Avand peste 80 de hecatare, Parcul Tineretului reprezinta o oaza de verdeata si liniste, dar si o provocare in ceea ce priveste administrarea lui. Noi de dorim sa contribuim la infrumusetarea acestui parc prin plantarea a cel putin 500 de copaci ornamentali.

Dar pentru acest lucru avem nevoie de ajutorul vostru! Pe data de 12 aprilie 2012 vom organiza campania de plantare. Prietenii nostrii de la ALPB (Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti) ne-au oferit sprijulul lor prin aprobarea campaniei si prin ajutorul oferit in realizarea plantarii. Acum este randul nostru sa aducem MAI MULTE VERDE IN PARCUL TINERETULUI.

mai mult verde parcul tineretului Mai mult verde in Parcul Tineretului 2012

De ce sa participi ?

1) Iti infrumusetezi parcul in care te plimbi.

2) Contribui la transformarea Bucurestiului intr-un oras curat.

3) Campania este apolitica si finantata direct de catre iubitorii de natura.

Nu exista costuri de administrare pentru ca totul se face prin voluntariat.

4) Un copac ornamental de 1-2 metrii costa doar 24 lei. Donatia ta ne va ajuta sa plantam mai multi copaci!

5) Vei primi drept multumire o diploma de voluntariat, o floare si un tricou (din partea ALPAB).

6) Ti-am pregatit si alte surprize care te vor incanta.

Cand se organizeaza campania ?

Plantarea copacilor se va realiza joi pe 12 aprilie 2012 incepand cu ora 11:00.

Fii si tu sponsorul nostru!

Adopta un copac!

1)Pana pe 10 aprilie poti suna la oricare dintre pepinerele noastre partenere pentru a comanda unul sau mai multi copaci. Astfel iti alegi copacul pe care ti-l doresti sa il pantezi cu conditia sa fie din specia celor care ii plantam si noi. Adopta un copac si mareste numarul total de copaci plantati. Daca nu ai apucat sa faci comanda ne poti ajuta cu o donatie in ziua plantarii sau prin transfer bancar:

IBAN: RO42RNCB0075116225610002 (BCR – Sector 5) Titular: Varban Andrei Stefan

Toti banii vor fi folositi doar pentru cumpararea copacilor iar campania este aprobata de “Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement”.

Ne poti confirma prezenta la campanie prin FACEBOOK si ne poti contacta prin trimiterea unui mail la adresa:copaculmeu.ro@gmail.com

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.