Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AIESEC University, factorul de decizie al viitoarei tale cariere

0

La inceputul anului universitar 2011/2012, AIESEC Bucuresti ii invita pe tineri sa se dezvolte profesional intr-un mediu interactiv, prin intermediul workshopurilor din cadrul proiectului educational AIESEC University. Aflat deja la cea de-a cincea editie, proiectul urmareste indrumarea in cariera a tinerilor din universitatile din Bucuresti si cultivarea unei legaturi pe termen lung cu domeniul corporativ.

Incepand cu 26 septembrie companii de top vor sustine workshopuri de :

IT&C  : 26-28 septembrie

MARKETING & Comunicare : 5-7 octombrie

Resurse Umane : 3-5 octombrie

Finante : 3-5 octombrie

 

Programul evenimentului AIESEC University este urmatorul :

Workshopul de IT&C : 26-28 septembrie. Partenerii pe aceasta arie sunt : TeamNet Collaborate, TotalSoft si Valentin Haicu. Acestia vor antrena tinerii cu subiecte precum : „The future of web development (java & net)”, „First step in sales” sau „Complex Integrated Solutions”.

Alexandru Constantin, participant la track-ul de IT marturiseste cu entuziasm : „E a 2a oara cand vin la un eveniment AIESEC. Din prima clipa cand am auzit de AIESEC University editia a cincea, m-am inscris online si am asteptat cu nerabdare sa inceapa trainingul. Sper sa pot partcipa si la urmatoarele track-uri”.

Workshopul de Finante : 3-5 octombrie. Integrated Investment Solutions, UniCredit,LeitnerLeitner si Andrei Perianu le vor oferi participantilor informatii si sesiuni practice despre : „Profitable Investments: From theory to practice. Learn to become financially independent!”, „Audit and tax consulting”, „Capital Markets”, „Lean Banking – Definition and Practical Aspects”.

Workshopul de Resurse Umane : 3-5 octombrie. Urmarind valorificarea resurselor umane, Andreea Sandu de la Achieve Global va explica tinerilor prin teorie si aplicatii „Cum sa creezi un mediu motivational in functie de 3 nevoi psihologice importante  ale angajatilor.” Constantin Vica vorbeste despre „Online social network, HR and professional life”, iar Rodica Obancea va aborda conceptul de „Succes Coaching” si cum poate fi el dobandit. Cea de-a doua zi va debuta cu o sesiune sustinuta de Catalyst sub numele de „Employer Branding”, iar in ultima zi Mihaela Feodorof va ingloba conceptul de resurse umane intr-un workshop de calitate.

Workshopul de MARCOM – Marketing si Comunicare – le va crea tinerilor o perspectiva detaliata a conceptului de comunicare.

In acest sens, Loredana Caradimu le va vorbi participantilor despre „Sustenabilitate”, fiind urmata de Razvan Matasel in cea de-a doua jumatate a zilei de 5 octombrie. Sorin Blaga va prezenta „Communication Management”, iar IAA School, reprezentata de Victor Dobre, reprezinta o poarta de intrare a aspirantilor in agentii sau in departamente de marketing.

Tinerii interesati sunt asteptati sa intre pe www.aiesecbucharest.ro pentru a afla mai multe informatii si sa completeze formularul de aplicare pana pe data de 29 septembrie.

Despre AIESEC Bucuresti

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 107 tari si teritorii si avand o istorie de 62 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 10.000 de oportunitati de leadership, 10.000 de posibilitati de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 ani, extinzandu-se intr-un numar de 15 orase.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.