Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ai fost la noi și vrei mai mult. Încă o săptămână în incubator!

0

Ai fost la noi și vrei mai mult. Știm că timpul trece altfel când faci ceea ce-ți place, iar nouă ne place să ne jucăm, să dansăm, să învârtim andrele, să vedem lungul degetelor, să vorbim și să ne reinventăm, să fim copii și să descoperim magia.

Toate atelierele se țin în mansarda noastră de pe Str. Traian 107, iar înscrierea se face prin email la adresa inscrieri@incubator107.com. Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Marți, 17  ianuarie, vă luăm iarăși din fața monitoarelor și vă aducem alături de noi. Desfacem, la ora 19:00, taraba de jocuri de strategie, comunicare, atenție și rapiditate. La ora 21:00 dăm stingerea și zâmbim victorios.

Miercuri, 18 ianuarie,  de la ora 19:00 la 21:00, pornim muzica și dansăm West Coast Swing. E nevoie doar de tine și de perechea ta de încălţări comode, iar Cristian Lefter va da tonul. Cum pașii sunt în doi, ia cu tine încă un curios ca să fie treaba treabă.

Joi, 19 ianuarie, de la ora 19:00, scoatem andrelele bunicii și ne punem pe tricotat cu Andreea Puiu. Veți afla mai multe despre graffiti-ul tricotat, numit și yarn bombing sau Guerilla knitting care s-a răspândit în toată lumea. Trecem la alte modele și facem ciucuri și flori numai bune de pus în piept.

Vineri, 20 ianuarie, de la ora 19:00, scoatem mâna din buzunar și mai tragem puțin de liniile vieții. Poliana Radu ne spune povestea Chiromanției și ce să crezi și să nu crezi. Două ore ne punem pe citit în mansardă și uităm de prejudecăți.

Sâmbătă, 21 ianuarie, ai de unde-alege. Începem cu Vorbitorium de la ora 11:00, unde lăsăm teama de a vorbi în public acasă. Acum suntem vorbitori consecvenți, la trei pași de oratorie. Meșterul nostru, Răzvan Ropotan, are gânduri mari și multe exerciții până la ora 14:00.

Ne liniștim și ne gândim cu foaia în mână la cum să ne schimbam spațiul în care locuim. De la ora 15:00 la 18:00, Geo ne așteaptă cu planul casei, îmbrăcați lejer și cu agenda de dorințe la atelierul de Feng shui.

Vrem magieeee! De la ora 19:00, două ore suntem suntem numai ochi și mâini la magia cărților de joc. Andrei ne împărtășește un secret și nu ne spune de două ori. Vino cu un pachet de cărți la purtător și multă răbdare.

Duminică, 22 ianuarie, de la ora 11:00  la 13:00, intrăm în lumea copiilor și facem Fantezie din denim. Alături de Laura Witteveen, decupăm după model, lipim ghinde și mergem acasă cu dor de mai mult.

Cum trei ore au fost prea puțin, mai scoatem planul casei încă o dată până facem propria hartă a camerei. Hai să afli ce înseamnă octogonul Feng Shui, centrul Ba-Gua și ce culoare are zona Carierei. De la 15:00 la 18:00 ne revedm la Feng -shui și design cromatic

 

Atelierele noastre sunt propuse de oameni pasionați. Asta-i tot. Dacă ai o pasiune și crezi că îi șade mai bine împărtășită decât dosită-ntr-un sertar, propune-ne un atelier practic la mesteri@incubator107.com. Curaj!

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.