Afla despre cel mai rapid sistem de calcul mintal din lume in cadrul Zilelor Educatiei Nonformale!

0

Genius PLUS continua seria de evenimente gratuite cu workshop-ul “Sistemul Vedic Maths: cel mai rapid sistem de calcul mintal din lume” in cadrul Zilelor Educatiei Nonformale!

După cum ne arată rezultatele şcolare recente, nu este surprinzător faptul că elevii din România au dificultăţi mai mari la matematică în comparaţie cu elevi din alte ţări.

Fără soluţii la îndemână, matematica reprezintă în continuare un coşmar pentru copiii dinţaranoastră.

Sistemul Vedic Maths
• Este de 10 – 15 ori mai rapid decât matematica normală.
• Duce la performanţe şcolare mai bune şi la rezultate imediate.
• Îmbunătăţeşte agilitatea mentală şi inteligenţa.
• Dezvoltă atât emisfera dreaptă cât şi emisfera stângă a creierului, prin creşterea abilităţilor de vizualizare şi concentrare
• Cultivă interesul pentru numere şi elimină teama de matematică a elevilor.
• Este uşor de înţeles, uşor de aplicat şi uşor de ţinut minte.
• Creşte viteza şi precizia în calcul.
• Îmbunătăţeşte memoria şi creşte încrederea în sine.

Acest eveniment va avea loc în data de 28 septembrie 2012, începând cu ora 18:00, la sediul Genius Plus din Bucureşti, Bulevardul Regina Elisabeta nr. 32, sector 5 (intre Liceul Lazar si statuia Mihail Kogalniceanu) si face parte din cadrul Zilele Educatiei Nonformale

Participarea la acest eveniment presupune completarea formularului de inregistrare la adresa https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGpMVkRNMnY3dEVYc3N2dFVYN3B6Znc6MQ sau trimiterea unui e-mail la iulianserban@geniusplus.com.ro pentru rezervarea locului.

Va asteptam! 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează