AFLA DE CE se vor stinge luminile si vor aprinde cateva sute de lumanari la Facultatea de Geografie.

0

 

Studentii de la programul de master “Evaluarea integrata a starii mediului” din Facultatea de Geografie, Universitatea din Bucuresti au decis sa se alature unuia din cele mai mari evenimente de mediu din lume – “Earth Hour”.

Earth Hour este un eveniment pornit in anul 2007 in Australia, si extins la nivel global in prezent, bazat pe indemnul de a stinge lumina pentru o ora, trimitand astfel un mesaj puternic privind impactul negativ al modelelor prezente de consum asupra durabilitatii planetei.

Astfel, sambata 23 martie 2013 in intervalul orar 20.30 – 21.30 se vor stinge luminile din cladirea Facultatii de Geografie din Bd. Nicolae Balcescu nr.1, Sector 1, Bucuresti si se vor aprinde cateva sute de lumanari la ferestrele acesteia.

Masterul “Evaluarea integrata a starii mediului” si-a creat o traditie din a incuraja studentii sa participe la activitati de voluntariat menite sa promoveze comportamentele ecologice.

index_08

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează