Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Află cele mai importante “Reguli de conduită în afaceri” prin intermediul ABC Antreprenori

0

Asa cum v-am obisnuit, si in aceasta luna vom incuraja si inspira antreprenorii romani prin dezbaterea unei teme si a unui aspect foarte important pentru mediul de business, si anume: “Regulile de conduita in afaceri”. Astfel ca, in data de 13 iunie, incepand cu ora 18.30, in sala Lyon, Hotel Novotel, va asteptam cu drag la urmatorul eveniment ABC Antreprenori sa aflam impreuna secretele unei conduite de success pentru tot ceea ce inseamna “business”.

Vom descoperi impreuna cele mai importante reguli de eticheta si protocol in afaceri, aspecte ce tin de finete, dar si detalii care fac diferenta, atat in relatia cu mediul intern, cat si cu mediul extern al companiei. Cei doi speakeri ne vor ajuta sa aflam informatii esentiale despre actiunile dezirabile, precum si sfaturi pentru a evita situatiile mai putin placute in activitatea pe care o desfasuram ca reprezentant al propriei firme.

Felul in care comunicam atat verbal, cat si nonverbal, incepand de la felul in care purtam o conversatie (fie ea fata in fata sau telefonica), redactarea unui e-mail, cartea de vizita, amenajarea birourilor si pana la strangerea de mana, sunt aspecte ce spun multe lucruri despre noi ca oameni, si, totodata, mandatari ai companiei si care influenteaza perceptia celor ce interactioneaza cu noi ca fiind sau nu persoane de incredere, cu care este de dorit sa dezvolti o relatie de business.

ABC ANTREPRENORI_ETICHETA SI PROTOCOL

Despre toate acestea, si nu numai, vom discuta impreuna cu cele doua invitate ale noastre, GEORGETA FILITTI – Doctor in Istorie moderna, cercetator, personalitate premiata de Academia Romana, decorata de Majestatea Sa, Regele Mihai I cu Medalia “Crucea Casei Regale a Romaniei” pentru “activitatea prodigioasa ca istoric al societatii, moravurilor si traditiilor intelectuale romanesti” si Lector al Fundatiei Calea Victoriei si SANDRA GATEJEANU – Director de protocol al Casei Regale a Romaniei si lector in cadrul Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti.

Doamna Georgeta Filitti sustine in cadrul Fundatiei Calea Victoriei cursuri si evenimente incepind cu anul 2008, ca istoric dedicat in special povestilor Bucurestiului de alta data, dar si familiilor boieresti, institutiilor de seama si cladirilor de patrimoniu, inca existente in capitala si in imprejurimi. Cea de-a doua invitata, Sandra Gatejeanu sustine ca “Pasiunea pentru protocol, eticheta si bune maniere si experienta acumulata ca Director de Protocol m-au determinat sa accept invitatia de a sustine prelegeri pe aceasta tema la Institutul Diplomatic Roman.”

De asemenea, pe parcursul pauzei de networking veti putea discuta cu antreprenori care s-au confruntat cu aceleasi provocari de business ca si dumneavoastra si veti putea primi sfaturi extrem de utile din partea celor doua invitate, a caror experienta in tot ceea ce inseamna protocolul mediului de afaceri este mai mult decat sugestiva.

Astfel ca, va invitam alaturi de noi joi, 13 iunie in Centrul de Conferinte Novotel, sala Lyon, incepand cu 18.30 pentru a petrece trei ore de business de calitate, in cadrul carora veti afla informatii si sugestii utile pentru succesul afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii despre activitatea noastra va invitam pe www.abcantreprenori.ro.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.