Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Academia SpErantei te cheama sa fii bun de Craciun pentru copiii cu dizabilitati

1
Data: 14 decembrie 2012
Locatie: Ageless Club, București
Organizator: Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC)
Website: http://www.facebook.com/academiasperantei
Bilete: 15 Lei
Ora: 21:00

Fii bun, de Craciun!

Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC) va invita la concertul caritabil care va marca finalul editiei de Craciun a proiectului Academia SpErantei, 2012.

In data de 14 decembrie 2012 pe scena Ageless Club vor concerta trupele Timeline, Ulise, Soul Serenade si Diesel. Toate fondurile colectate din donatii si vanzarea biletelor vor ajunge la sectia 6 a Spitalului Prof. Dr Hociota, ce functioneaza ca orfelinat, gradinita si spital pentru copiii cu dizabilitati audio-verbale.

Academia SpErantei este un proiect de traditie al SiSC, ajuns acum la editia cu numarul 9. Proiectul este organizat bianual si isi propune ajute copiii din mai multe centre de plasament si sectii de spitale cu probleme din Bucuresti. Toti banii stransi in urma organizarii diverselor evenimente caritabile au ajuns la cei mici sub forma de alimente, haine, jucarii si alte produse necesare lor.

Intrarea la eveniment se face pe baza achizitionarii unui bilet, la pretul de 15 RON, iar fondurile vor fi în întregime redirectionate catre cauza sustinuta.

Cei care doresc sa faca donatii, pot folosi si contul Sindicatului Studenţilor din Cibernetica:

Cod IBAN : RO63RNCB0072049717200001

CUI: 8905986

Titular: Sindicatul Studentilor din Cibernetica

Detalii plata: Donatie Academia Sperantei.

Pentru mai multe detalii despre proiect, accesati site-ul nostru: sisc.ro/academiasperantei  sau urmariti update-urile zilnice pe pagina de Facebook a proiectului: www.facebook.com/academiasperantei.

*Clubul se gaseste la adresa :  Serban Voda 213, sector 4, Bucuresti.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.