Academia SpErantei te cheama sa fii bun de Craciun pentru copiii cu dizabilitati

1
Data: 14 decembrie 2012
Locatie: Ageless Club, București
Organizator: Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC)
Website: http://www.facebook.com/academiasperantei
Bilete: 15 Lei
Ora: 21:00

Fii bun, de Craciun!

Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC) va invita la concertul caritabil care va marca finalul editiei de Craciun a proiectului Academia SpErantei, 2012.

In data de 14 decembrie 2012 pe scena Ageless Club vor concerta trupele Timeline, Ulise, Soul Serenade si Diesel. Toate fondurile colectate din donatii si vanzarea biletelor vor ajunge la sectia 6 a Spitalului Prof. Dr Hociota, ce functioneaza ca orfelinat, gradinita si spital pentru copiii cu dizabilitati audio-verbale.

Academia SpErantei este un proiect de traditie al SiSC, ajuns acum la editia cu numarul 9. Proiectul este organizat bianual si isi propune ajute copiii din mai multe centre de plasament si sectii de spitale cu probleme din Bucuresti. Toti banii stransi in urma organizarii diverselor evenimente caritabile au ajuns la cei mici sub forma de alimente, haine, jucarii si alte produse necesare lor.

Intrarea la eveniment se face pe baza achizitionarii unui bilet, la pretul de 15 RON, iar fondurile vor fi în întregime redirectionate catre cauza sustinuta.

Cei care doresc sa faca donatii, pot folosi si contul Sindicatului Studenţilor din Cibernetica:

Cod IBAN : RO63RNCB0072049717200001

CUI: 8905986

Titular: Sindicatul Studentilor din Cibernetica

Detalii plata: Donatie Academia Sperantei.

Pentru mai multe detalii despre proiect, accesati site-ul nostru: sisc.ro/academiasperantei  sau urmariti update-urile zilnice pe pagina de Facebook a proiectului: www.facebook.com/academiasperantei.

*Clubul se gaseste la adresa :  Serban Voda 213, sector 4, Bucuresti.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.