A treia ediţie a proiectului VOLUNTising

0

Beyond Youth Potential lansează a treia ediţie a proiectului VOLUNTising

Pentru a creşte gradul de informare al  tinerilor în legătură cu voluntariatul, BYP – Beyond Youth Potential organizează în Bucureşti, în perioada  5 – 8 mai 2011,  proiectul VOLUNTising 3.  Evenimetul cuprinde o parte teoretică compusă din trainguri de voluntariat, advertising și filmmaking, urmate de o parte practică care constă  în conceperea scenariilor și filmarea propriu-zisă a clipurilor.

Proiectul, aflat deja la a treia ediție, are ca obiectiv creşterea gradului de implicare a tinerilor în activităţile de voluntariat. Cei 30 de participanţi, după ce vor căpăta cunoștinţe de bază în domeniul advertising, vor fi organizaţi în echipe, acestea realizând cinci spoturi publicitare de promovare a voluntariatului. Ne propunem să atingem 20.000 de vizualizări ale clipului câștigător, prin intermediul YouTube, al rețelelor de socializate și al partenerilor media.

Voluntising 3 își dorește să devină cât de curând unul dintre cele mai așteptate workshopuri de advertising destinate studenţilor şi tinerilor. Evenimetul este gratuit, iar înscrierea se realizează  în perioada 20 apilie – 02 mai 2011, urmând a fi aleși ulterior 30 de participanți interesați de advertising, dar mai ales dornici de a promova activitățile de voluntariat și beneficiile acestora în rândul tinerilor.

BYP este o organizaţie non-profit fondată în august 2007 la iniţiativa unor tineri dornici de a se implica în activităţile de voluntariat. Obiectivele organizaţiei sunt dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor, facilitarea accesului acestora în domenii precum management de proiect, marketing sau resurse umane şi instruirea tinerilor  în concordanţă cu actualele cerinţe ale pieţei, ajuntându-i să îşi descopere potenţialul.

Pentru mai multe informaţii, consultaţi site-ul proiectului: http://voluntising.bypteam.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.