Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A doua editie a ,,The Power of Words”

0

AEGEE-Bucuresti va invita la a doua editie a ,,The Power of Words”

 The Power of Words

In perioada 20-21 martie 2013, AEGEE-Bucuresti organizeaza The Power of Words, un eveniment dedicat studentilor pasionati de comunicare, la Dianei 4. Initiat de Asociatia Studentilor Europeni AEGEE-Bucuresti, evenimentul isi propune sa ofere studentilor cele mai utile cunostinte din domeniul Educatiei si Comunicarii. Obiectivul principal este sustinerea participantilor in formarea unor abilitati de folosire a cuvintelor, astfel incat sa obtina cele mai bune rezultate in plan profesional si personal.

Toți studentii interesati de acest proiect sunt invitati sa completeze formularul de inscriere de pe blog-ul evenimentului powaegee.wordpress.com/formular-de-inscriere/ , pana la data de 17 martie. Dintre acestia, peste 80 de studenti vor fi selectati pentru a lua parte la 6 conferinte, iar 40 dintre acestia vor avea ocazia să participe la cele 2 workshop-uri organizate de specialisti in domeniu. Participarea la eveniment este gratuita.

Astfel, pe 20 martie vom vorbi despre Educatie. Cele 3 conferințe vor fi sustinute de: Vlad Dumitrescu la Educatia non-formala, Paul Olteanu la Personal Branding, iar pentru sectiunea de Vanzari vom avea un invitat special.. La sfarsitul celor 3 sesiuni, va avea loc workshop-ul cu tema „Puterea cuvintelor in vanzari”.

In cea de-a doua zi a evenimentului, pe 21 martie, vom vorbi despre Comunicare. Participantii vor primi informații utile in aceste domenii din partea unor specialiști, precum: Daniela Irimia la Advertising, Laura Mihailescu la Public Relations si Cristian China-Birta la Blogging. 20 dintre participanti vor avea ocazia sa ia parte la workshop-ul cu tema „Campanie de comunicare de la A la Z”.

Prima editie a proiectului The Power of Words a avut loc pe 28-29 noiembrie 2011. Aceasta s-a dovedit a fi un succes datorită interesului, entuziasmului si implicarii active a participantilor, atat in cadrul conferintelor, cat si in cadrul workshop-urilor.

AEGEE este cea mai mare asociatie studenteasca interdisciplinara din Europa, non-profit si non-guvernamentala, independenta din punct de vedere politic, infiinaata in Bucuresti in 1997. AEGEE-Bucuresti se numara printre cele peste 200 de antene (filiale) din 40 de tari europene, AEGEE inregistrand aproximativ 13 000 de membri. Credem in valori europene precum comunicarea, mobilitatea si integrarea studentilor, dezvoltate intr-un cadru bazat pe cooperare, toleranta si respect reciproc.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.