A doua editie a Career Innovation Week are loc pe 13-16 Noiembrie 2012

0

 In perioada 13-16 Noiembrie 2012, la Hotel Caro, are loc a doua editie a proiectului Career Innovation Week. Evenimentul isi propune sa identifice tineri cu rezultate remarcabile si sa le ofere atat oportunitati de cariera cat si de dezvoltare personala pe masura potentialului lor.

Peste 2 000 de studenti, proaspat absolventi si masteranzi  sunt asteptati sa se inscrie pana pe 7 Noiembrie pe sectiunea special dedicata proiectului de pe www.hipo.ro  In urma evaluarii aplicatiilor, 200 de tineri vor fi invitati la evenimentul  Career Innovation Week   din data de 13, 14, 15 sau 16 Noiembrie.

A doua editie a proiectului Career Innovation Week isi propune sa creeze o legatura puternica intre participanti si lideri de business, pregatiti sa impartaseasca din experienta acele lucruri care ar putea schimba radical traseul profesional al participantilor. Acestia vor afla ce stiluri  de leadership sunt abordate, despre cum inovatia este pasul inainte sau care sunt dilemele carora le raspund zi de zi si, dincolo de acestea, care sunt lucrurile din care isi trag energia si inspiratia.

In timpul celor patru zile finalistii vor avea acces la workshop-uri si studii de caz vor interactiona cu specialisti din industrie si vor intra in competitie alaturi de alti tineri talentati. Printre companiile partenere ale evenimentului se numara: BRD Groupe Societe Generale,Philip Morris, Cegeka, Endava, IBMContact Singapore.

Career Innovation Week este un proiect sub egida Talent Network, cea mai mare retea dedicata exclusiv tinerilor talentati, alaturi de Top Talents Romania si Consulting Days.

Career Innovation Week este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de tinere talente cu potential si dorinta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top. Catalyst Solutions  sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor. Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: targul de cariera Angajatori de TOP, publicatiile anuale Ghidul Angajatorilor si portalul de cariera www.hipo.ro.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.