Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

900 de ciclisti s-au decis sa pedaleze in competitia Riders Club – La Broaste

0

Riders Club si partenerul sau Ciuc Natur Radler se pregatesc sa dea startul celui de-al doilea eveniment de ciclism pentru amatori din calendarul Riders Club MPG Series, invitand intreaga comunitate de rideri sa participe in cursa La Broaste.

La Broaste 2013

La Broaste – 24 mai 2014, Padurea Caldarusani – Sitaru – se anunta a fi o zi superba pentru a pedala pe 3 trasee de poveste, la doar 35 km de Bucuresti. Orice rider posesor de bicicleta MTB are posibilitatea de a lua startul in marea competitie sau, pur si simplu, de a alege o cursa de agrement cu familia sau prietenii.

Toate detaliile evenimentului pot fi acesate pe site-ul www.RidersClub.ro, participantii avand posibilitatea de a alege traseul adaptat nivelului propriu de abilitate si experienta: o cursa de 46 de km, un traseu de 23 km si o tura mai scurta, de doar 17 km. Traseul scurt este accesibil atat ciclistilor dornici de relaxare, cat si copiilor intre 6 si 14 ani, insotiti de parinti. Piesa de rezistentă a evenimentului o constituie, cu sigurantă, traseul EPIC de 46 de km, care va propune riderilor experimentati o aventura de neuitat printr-o schimbare pemanentă de peisaj.

La Broaste, cel de-al doilea eveniment din calendarul Riders Club – MPG Series, este o competitie ce ofera riderilor ocazia descoperirii Zonei Caldarusani, o zona de un farmec aparte, situata la mai putin de 40 km de Bucuresti. Fideli sloganului nostru din acest an, evenimentul propune un nou traseu de poveste, care pune in evidenta bogatia naturii din zona limitrofa Capitalei. Urez tuturor participantilor sa se bucure de ziua de 24 mai. Echipa MPG si partenerii sai vor fi alaturi de cei aproape 900 ciclistii ce si-au rezervat un loc in competitie, asigurandu-le un traseu si o experienta de exceptie”, a declarat Catalin Mocuta, Presedinte MPG.

La finalul curselor, vor fi organizate 42 de podiumuri si toti riderii inscrisi in concurs vor participa la o tombola cu premii deosebite. Cele mai importante momente ale cursei vor fi imortalizate si postate pe pagina de Facebook Riders Club. Astfel, alaturi de sponsorii evenimentului, ne respectam promisiunea de a face din competitia La Broaste, o zi speciala pentru fiecare.

La Broaste – o cursa pentru toti, la standarde speciale

Participantii la concursul La Broaste vor beneficia de un eveniment organizat la standarde ridicate:

–          3 trasee, la alegere, in functie de nivelul propriu de abilitate si experienta: o tura de 46 de km, un traseu de 23 km si un traseu mai scurt, de doar 17 km, accesibil si copiilor;

–          Beneficii de exceptie;

–          Cel mai performant sistem de cronometrare, MPG fiind Partener Oficial al MyLaps Timing Systems pentru Romania;

–          Comandament de interventie si comunicatii de urgenta;

–          Rezultate online;

–          Start in valuri;

–          Zona de leisure;

–          Spalare biciclete;

–          Catering;

–          Aproximativ 60 de persoane implicate in organizare (echipa MPG, voluntari, sponsori, fotografi).

La Broaste va fi urmat de alte 14 evenimente, toate unite de aceeasi platforma online si acelasi sistem de clasamente. Astfel, in acest an, Riders Club mai are programate evenimente de ciclism pentru amatori in Bicaz (jud. Neamt), Comana (jud. Giurgiu), Medias (jud. Sibiu), Campulung-Muscel (jud. Arges), Predeal (jud. Brasov), Gura Humorului (jud. Suceava), Malaia (jud. Valcea), Paulesti (jud. Prahova), Bacau, Targu Mures (Jud. Mures), Bucuresti, Cernica (jud. Ilfov) si Beltiug (jud. Satu Mare).

Calendarul Riders Club 2014 poate fi consultat pe www.RidersClub.ro.

Despre Riders Club

Riders Club este comunitatea amatorilor de ciclism din Romania, diferentiati pe niveluri de abilitate si performanta, care participa la evenimentele dedicate acesteia, la nivel national, pe durata unui intreg sezon anual. La baza sistemului se afla platforma online www.RidersClub.ro, care centralizeaza intreaga activitate a membrilor. Pagina personala a fiecarui rider inscris, pagina fiecarui eveniment din calendar si clasamentele generate pe niveluri de abilitate sunt principalele functionalitati care vor oferi o experienta completa fiecarui membru. Calendarul Riders Club 2014 este disponibil pe www.RidersClub.ro.

Despre MPG

MPG este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, avand sub coordonare peste 600 de evenimente pe an, acoperind intreg parcursul anului. MPG coordoneaza sisteme nationale pe 3 sporturi – tenis (www.tenispartener.ro), ciclism (www.ridersclub.ro) si alergare (www.runfest.ro si www.urbatlon.ro), precum si un sistem de campionate sportive pe 10 discipline, in Bucuresti, accesat de peste 100 de companii (Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro). In plus, proiectul pentru copii – Tenis10 (www.tenis10.ro) a fost nominalizat ca finalist al European CSR Awards 2013.

 

Platformele de evenimente sportive gestionate de MPG au generat o baza de membri de peste 60.000 de persoane, cu care se comunica permanent, prin intermediul unor moderne platforme online comprehensive si coerente, ce includ si componenta de social media. Proiectele MPG atrag, in general, oameni cu personalitate din categoria „trendsetters”, cu motivatii aspirationale puternice.

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia ProAm Events. Fundatia initiaza si sustine proiecte dedicate atragerii populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.