8 milioane de euro în turismul viticol şi industria vinului din Buzău

0

Investiţie austriacă de 8 milioane de euro în turismul viticol şi industria vinului din Buzău

În localitatea buzoiană Finţeşti a fost inaugurată crama Lacerta Winery. investiţia austriacă  este în valoare de 8 milioane de euro, scrie agroaliment.ro

„Investiţiile austriece în România se ridică la 6 miliarde de euro. Austria priveşte în continuare România cu foarte mare interes, iar această investiţie relativ mică are valoare de simbol, căci tehnologia vinului ridică zona şi poate impulsiona şi mai mult turismul din Austria şi nu numai”, a declarat ambasadorul Austriei în România.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează