70 km de piste pentru biciclisti in Bucuresti. Afla care sunt strazile!

0

„Administraţia Străzilor, instituţie subordonată Primăriei Capitalei, va aloca 5,9 milioane euro pentru a trasa 70 kilometri de piste pentru biciclişti şi a monta semafoare pentru aceştia, conform unui anunţ de participare publicat pe site-ul guvernamental de licitaţii publice”, informează realitatea.net

pistaBulevardele pe care vor fi trasate pistele sunt: Şoseaua Mihai Bravu, Bulevardul Ştefan cel Mare, Bd. Iancu de Hunedoara, Calea Dorobanţilor, Calea 13 Septembrie, Bd. Ghencea, Str. Braşov, Str. Drumul Taberei, Şoseaua Virtuţii, Bd. Timişoara şi Calea Crângaşi.

Mai multe despre acest subiect poţi să citeşti şi în articolul „6,5 milioane euro pentru piste de biciclete in Bucuresti!”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează