7 milioane de euro investitie in statiunea Baile Olanesti!

1

Şapte milioane de euro este valoarea de finanţare a unui proiect de dezvoltare a infrastructurii turistice a staţiunii Băile Olăneşti! Investiţia presupune amenajarea drumului care duce de la izvorul 24 până la satul Tisa, iluminat stradal, pavele, bănci de odihnă, parcări, locuri de belvedere.

Potrivit eurourbanism.ro primarul din Băile Olăneşti, Gheorghe Ciucă, a declarat, luni pentru AGERPRES. „Este proiectul la care ţin foarte mult iar după finalizarea acestuia pot declara că oraşul va fi cu adevărat o perlă în turism. Din banii care vor veni de la Ministerul Turismului se va finaliza aleea care duce de la izvorul 24 până la satul Tisa dar şi drumul forestier, pentru partea auto, pe latura cu Comanca. Asta înseamnă iluminat stradal, pavele, bănci de odihnă, parcări, locuri de belvedere. Este exact locul de promenadă al celor care aleg să îşi petreacă concedii, vacanţe sau week-end-uri în Olăneşti”, a precizat Ciucă.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    Asta chiar ca e o veste îmbucuratoare! Aceste statiuni chiar merita reparate si repuse în circuitele turistice interne si internationale! Românii au nevoie de aceste statiuni(mai ales la câte persoane bolnave sunt în tara), aceste statiuni ar fi o solutie pentru tratarea anumitor boli, dar ele ar reprezenta si o alternativa pentru cei care vor sa mai schimbe mersul la mare, cu alte activitati si eventual vizitarea altor regiuni ale tarii! Spor la lucrari, si sa speram ca vor fi facute cu atentie si nu de mântuiala!

Comentează