Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

7 milioane de euro investitie in statiunea Baile Olanesti!

1

Şapte milioane de euro este valoarea de finanţare a unui proiect de dezvoltare a infrastructurii turistice a staţiunii Băile Olăneşti! Investiţia presupune amenajarea drumului care duce de la izvorul 24 până la satul Tisa, iluminat stradal, pavele, bănci de odihnă, parcări, locuri de belvedere.

Potrivit eurourbanism.ro primarul din Băile Olăneşti, Gheorghe Ciucă, a declarat, luni pentru AGERPRES. „Este proiectul la care ţin foarte mult iar după finalizarea acestuia pot declara că oraşul va fi cu adevărat o perlă în turism. Din banii care vor veni de la Ministerul Turismului se va finaliza aleea care duce de la izvorul 24 până la satul Tisa dar şi drumul forestier, pentru partea auto, pe latura cu Comanca. Asta înseamnă iluminat stradal, pavele, bănci de odihnă, parcări, locuri de belvedere. Este exact locul de promenadă al celor care aleg să îşi petreacă concedii, vacanţe sau week-end-uri în Olăneşti”, a precizat Ciucă.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar

    Asta chiar ca e o veste îmbucuratoare! Aceste statiuni chiar merita reparate si repuse în circuitele turistice interne si internationale! Românii au nevoie de aceste statiuni(mai ales la câte persoane bolnave sunt în tara), aceste statiuni ar fi o solutie pentru tratarea anumitor boli, dar ele ar reprezenta si o alternativa pentru cei care vor sa mai schimbe mersul la mare, cu alte activitati si eventual vizitarea altor regiuni ale tarii! Spor la lucrari, si sa speram ca vor fi facute cu atentie si nu de mântuiala!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.