Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

7 ani. Ca sa nu-i lasam de capul lor!

0

CeRe a implinit pe 20 aprilie 7 ani. Am invatat multe lucruri importante de la voi si va multumim pentru ca ne-ati ajutat ca CeRe sa-si formeze personalitatea si sa se descurce de minune prin lume: printre cetateni, printre prietenii din ONG-uri, printre autoritati locale si centrale, prin presa, printre companii.

Va multumim pentru sustinere si va invitam sa ramaneti cu ochii pe noi si in perioada urmatoare. Ne-am pregatit haine noi cu care sa iesim in lume. Primul pas a fost sa trecem pe facebook la pagina de organizatie. Chiar daca vom aduna like-uri pe noua pagina, veti fi in continuare prieteni. Si daca veti urmari pagina de facebook, ne veti putea cunoaste rand pe rand pe noi, fetele de la CeRe, pentru ca in fiecare zi una dintre noi va va povesti despre ce o motiveaza sa fie parte din echipa. 

Pentru cei care doresc sa ne faca un cadou, va multumim si va invitam sa directionati 2% catre CeRe sau sa ne donati prin donatiionline.ro.

Cu drag,
Oana, Sinziana, Florina, Flavia, Lavinia, Ioana, Georgiana, Silvia, Catalina, Iustina, Nicoleta, Cristina, Ioana

PS: V-am pregatit si o imagine interactiva.

Oana_7ani

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.