Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

5-8 decembrie: Le Port Roumaine. C’est Chic!

0
 

Alchemia Contemporary Art Gallery

 

Alchemia și Iiana vă așteaptă la o expoziție specială în pragul sărbătorilor de iarnă – Le Port Roumaine. C’est Chic!. Deschisă în noua locație Alchemia – Contemporary Arts Gallery, expoziția cu vânzare poate fi vizitată între 5 și 8 decembrie 2013, între orele 10:00 și 22:00.
Expoziția prezintă cea mai mare și valoroasă selecție de piese vestimentare românești tradiționale, fiind expuse în total peste 1.000 de articole originale pentru sezonul toamnă-iarnă 2013-2014.
Veți putea admira bluze tradiționale pentru femei, copii și bărbați, sumane deosebite, fuste unicat, fote și valnice, rochii cu broderie vintage, bundițe din blană naturală de oaie, veste din lână, brâuri și multe alte piese, toate lucrate manual, specifice diferitelor regiuni etnografice ale țării.
De asemenea, vom redescoperi poveștile uitate spuse de motivele tradiționale românești și vom deprinde limba veche în care ele ne vorbesc în cadrul unui workshop susținut de arh. Ioana Corduneanu, o bună cunoscătoare a acestui domeniu și autoarea blogului Semne Cusute.
Această expoziție specială de sărbători vine ca un pas firesc în crescendo-ul înregistrat de primele doua ediții ale Târgului de Ie Românească derulate în cursul anului 2013.
Ne propunem să readucem în centrul atenției bucureștenilor acest tezaur, costumele și piesele spectaculoase ale portului tradițional românesc, ‘împrumutate’ de-a lungul timpului de unii dintre cei mai renumiți designeri vestimentari.
Iiana, partenerul Alchemia pentru acest eveniment, este un brand românesc care a selecționat atent cei mai buni producători români de ii lucrate 100% manual.
Vă așteptăm așadar cu mare drag la Alchemia, la un nou eveniment de design autentic românesc, povești și magie.
Informații suplimentare aflați la: office@alchemia.ro sau pe www.alchemia.ro
Noua adresă Alchemia este Str. Aviator Nicolae Velescu nr. 6, Sector 1, București (Zona Dorobanți, vis a vis de TVR).
994064_519388294824954_2092200705_n-2

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.