5-8 decembrie: Le Port Roumaine. C’est Chic!

0
 

Alchemia Contemporary Art Gallery

 

Alchemia și Iiana vă așteaptă la o expoziție specială în pragul sărbătorilor de iarnă – Le Port Roumaine. C’est Chic!. Deschisă în noua locație Alchemia – Contemporary Arts Gallery, expoziția cu vânzare poate fi vizitată între 5 și 8 decembrie 2013, între orele 10:00 și 22:00.
Expoziția prezintă cea mai mare și valoroasă selecție de piese vestimentare românești tradiționale, fiind expuse în total peste 1.000 de articole originale pentru sezonul toamnă-iarnă 2013-2014.
Veți putea admira bluze tradiționale pentru femei, copii și bărbați, sumane deosebite, fuste unicat, fote și valnice, rochii cu broderie vintage, bundițe din blană naturală de oaie, veste din lână, brâuri și multe alte piese, toate lucrate manual, specifice diferitelor regiuni etnografice ale țării.
De asemenea, vom redescoperi poveștile uitate spuse de motivele tradiționale românești și vom deprinde limba veche în care ele ne vorbesc în cadrul unui workshop susținut de arh. Ioana Corduneanu, o bună cunoscătoare a acestui domeniu și autoarea blogului Semne Cusute.
Această expoziție specială de sărbători vine ca un pas firesc în crescendo-ul înregistrat de primele doua ediții ale Târgului de Ie Românească derulate în cursul anului 2013.
Ne propunem să readucem în centrul atenției bucureștenilor acest tezaur, costumele și piesele spectaculoase ale portului tradițional românesc, ‘împrumutate’ de-a lungul timpului de unii dintre cei mai renumiți designeri vestimentari.
Iiana, partenerul Alchemia pentru acest eveniment, este un brand românesc care a selecționat atent cei mai buni producători români de ii lucrate 100% manual.
Vă așteptăm așadar cu mare drag la Alchemia, la un nou eveniment de design autentic românesc, povești și magie.
Informații suplimentare aflați la: office@alchemia.ro sau pe www.alchemia.ro
Noua adresă Alchemia este Str. Aviator Nicolae Velescu nr. 6, Sector 1, București (Zona Dorobanți, vis a vis de TVR).
994064_519388294824954_2092200705_n-2

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează