4 scoli reabilitate de Petrom, proiectul „Construim pentru Viitor”

1

Banii din petrol merg spre educaţie!

4 şcoli din judeţele Teleorman, Salaj, Dolj si Arges au fost reabilitate şi dotate cu mobilier, calculatoare şi cărţi în cadrul unui proiect derulat de compania Petrom. Deşi este un an dificil din punct de vedere economic poate că genul acesta de iniţiative merită să fie replicate şi de către alte organizaţii din România.
„Dupa trei luni de la demararea lucrarilor, patru scoli din mediul rural au fost complet reabilitate si dotate cu mobilier, calculatoare si carti in cadrul proiectului Petrom Construim pentru Viitor„. In acest fel, 180 de copii din Teleorman, Salaj, Dolj si Arges vor invata la toamna in scoli noi. Pentru siguranta copiilor, unitatile de invatamant au fost imprejmuite cu gard si poarta de acces, s-au creat alei, locuri de joaca si terenuri de sport. Investitia Petrom s-a ridicat la peste 600.000 de euro. conform Romania Libera.
Despre programul „Construim pentru viitor” am mai scris şi noi în trecut, dar avem informaţii şi pe site-ul responsabilitatesociala.ro

Programul este parte a platformei de responsabilitate sociala „Petrom: Respect pentru Viitor”. In cadrul „Construim pentru viitor”, in perioada 2007-2008, au fost construite 7 case la Radauti si Moinesti. Alte 60 de case au fost renovate in Comanesti, Asau, Dofteana, Darmanesti si Moinesti. De acestea beneficiaza aproximativ 130 de persoane.”
RomaniaPozitiva salută acest proiect! 🙂

(foto Florin Ghinda, Bucuresti 2009)

casa

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    da romania saluta acest proiect….ei fura sute de miliane de euro si ne „mituiesc” cu 4 scoli
    PENIBIL

Comentează