Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

39 de curse și o super aventură vă așteaptă la TOPOLOVENI Summer Tour

0

Traseul Scurt include și o tură de agrement pe care pot pedala riderii începători

Sâmbătă, 18 iunie, participanții la competiția TOPOLOVENI Summer Tour vor lua startul Într-una dintre cele mai așteptate evenimente din calendarul Riders Club, care se va desfășura în deja celebra localitate Topoleveni, din județul Argeș. Pentru toți riderii s-au creionat ture frumoase pe trasee ce combină toate ingredientele geografice ale zonei pentru o experiență de mountain bike reușită.

RoC Topoloveni_traseu

La TOPOLOVENI Summer Tour, echipa MPG împreună cu multiplul campion național Răzvan Jugănaru au pregătit două trasee atractive: Scurt – de 20 kilometri, pe care orice rider la început de drum îl poate parcurge și chiar începând de la vârste fragede de minimum 5 ani împliniți; Standard – de 40 kilometri, ce provoaca cicliștii cu antrenament și competiții multe de MTB adunate pentru a-și etala liberi abilitățile fizice si tehnice. Pe aceste două rute se vor desfășura nu mai puțin de 39 de curse, împărțite pe 4 niveluri și 8 categorii de vârstă.

Astfel, traseul Scurt este destinat riderilor de nivel 4, mai puțin experimentați, ce vor alerga într-o cursă de agrement, dar și participanților care au sub 12 ani. Pentru înscrieri sunt disponibile următoarele curse:
– Competitiv Masculin Nivel 4 – pentru categoriile de vârstă 5-8 și 9-12 ani;
– Competitiv Feminin Nivel 4 – pentru categoriile de vârstă 5-8 și 9-12 ani;
– Agrement Open.

Pe traseul Standard, de 40 de kilometri, pot goni în voie participanții de peste 13 ani și sunt disponibile următoarele curse competitive:
– Masculin Nivel 1 – pentru categoriile de vârstă 15-18 și peste 19 ani;
– Masculin Nivel 2, Masculin Nivel 3 și Masculin Nivel 4 – pentru categoriile de vârstă 13-18, 19-29, 30-39, 40-49 ani și peste 50 ani;
– Feminin Nivel 1, pentru categoriile de vârstă 15-18 ani și peste 19 ani;
– Feminin Nivel 2, Feminin Nivel 3 și Feminin Nivel 4, pentru categoriile de vârstă 13-18, 19-29, 30-39, 40-49 ani și peste 50 ani.

Dacă nu v-ați rezervat locul în această aventură ciclistă, mai aveți doar o zi la dispoziție. Înscrierile în concursul de la Topoloveni sunt deschise până joi, 16 iunie 2016, și se fac online pe pagina dedicată de pe www.ridersclub.ro, iar pentru acces direct click aici.

Vă așteptăm la startul unei super aventuri MTB, cu multă energie și voie bună!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.