38 de curse pline adrenalină la concursul Livada cu Cireși

0

A cincea competiție din calendarul Riders Club a oferit o experiență frumoasă participanților
Peste 500 de persoane s-au bucurat de o super escapadă ciclistă printre dealurile și prin pădurile din județul Prahova la competiția Livada cu Cireși, ce a avut loc pe 2 iulie 2016. Concursul marca Riders Club a avut punctul de start în localitatea Păulești, vremea fiind superbă pentru pedalat în natură, și a fost organizat de Adrian Nițu, ciclist de performanță, împreună cu echipa MPG.

Livada cu Ciresi 2016_traseu 1
Cea de a 3-a ediție a maratonului MTB Livada cu Cireși a oferit curse antrenante tuturor pasionaților de aventuri verzi pe două roți, traseele fiind apreciate ca accesibile în funcție de nivelul de abilitate al fiecăruia. Cicliștii s-au bucurat de curse pe 4 trasee desfășurate printre dealuri și păduri: Family, de 7 km, dedicat copiilor care, deși însoțiți de adulți, au arătat cât de competitivi sunt de la vârste fragede; Scurt, de 17 km, destinat participanților aflați la începutul experiențelor cicliste în natură; Standard, de 34 km, care a atras și cei mai mulți rideri; Epic, de 48 km, căutat pentru porțiile bune de adrenalină oferite cicliștilor experimentați.

Pentru a mări provocarea, pe traseul Epic au fost introduse 2 challenge-uri pe sectoare Strava: cel mai bun cățărător pe “Urcare din Valea Babei” și cel mai bun coborâtor pe segmentul “Coborâre Valea Guspitei”. Titlurile au fost cucerite de Gerhard Dumitrescu și Antonio Vieru, fiind răsplătiți cu premii oferite de Vee Tire.

Podiumul de la traseul Epic a fost ocupat de Gerhard Dumitrescu, clasat pe locul I, care a efectuat cursa în 2 h 32 minute, de Andrei Cojanu, pe locul al II-lea și de Paul Ciprian Georgescu, pe locul al III-lea. Puștiul Alin Toader, de 12 ani, pare să nu rateze niciun concurs în ultima vreme și a ocupat și de această dată cea mai înaltă treaptă a podiumului la cursa de pe traseul Family, parcursă în 27 de minute și 18 secunde, fiind urmat de Victor Alexandru Aron și de Luca Bodareu.

Atmosfera din zona de Start/Finish din localitatea Păulești a fost una energizantă, plină de voie bună, și a atras peste 750 de oameni, concurenți, susținători și organizatori.

Rezultatele evenimentului pot fi găsite pe pagina dedicată de pe www.ridersclub.ro, iar pe pagina oficială puteți vedea ce maratoane marca Riders Club vă așteaptă în continuare.

Evenimentul Livada cu Cireși a fost susținut de Gatorade, de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului Riders Club, de Kiss FM, partenerul media oficial, și de partenerul de recrutare eJobs. Concursul este sprijinit de sponsorii oficiali Gatorade, Bosch, Ghost, Barilla, Wim Bosman și de partenerii tehnici Decathlon, Carbon Bike și VEE Tire Co. Sponsorii competiției sunt Roua Munților, Carrefour, iNES Group, Whirlpool, Nomasvello, Gustare Nevinovată, Luca Way, BAUELEMENTE, Primăria Comunei Păulești, Famacia Farmex și Decathlon. Livada cu Cireși beneficiază de suportul partenerilor FreeRider.ro, URBAN SA, ProENERG și Registrul de Biciclete.

Susțin competițiile de ciclism Riders Club și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență partenerii media principali INGA Media, Libertatea, alături de parteneri media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Orasulm.eu, România Pozitivă, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, SportPici, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, blogul 188bmp.com și agenția de blogeri Kooperativa 2.0.
Vă mulțumim tuturor pentru participare și sprijinul oferit la competiția Livada cu Cireși și vă așteptăm la următoarele aventuri Riders Club!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.