32.000 de panouri solare intr-o investitie „verde” in judetul Ialomita!

0

S-a dar startul unei prime investiţii din judeţul Ialomiţa într-un parc solar pentru producerea de energie regenerabilă, care va avea 32.000 de panouri solare, în zona Giurgeni, Ialomiţa.

Investiţia este estimată la 15 milioane de euro.

Sursa: www.administratie.ro

Parcul va fi format din aproximativ 32.000 de panouri solare, de 250 W pe panou, 16 unităţi invertoare de 500 KW, iar puterea va fi de 8 MW, energie care va fi ‘injectată’ în sistemul energetic naţional. Termenul de execuţie a proiectului va fi de şase luni.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează