3 invitati speciali confirmati pentru serile de joi la Creative Fitness Studio

0

In primul rand vrem sa iti amintim ca pe 15 mai incepem seria II de antrenamente Creative Fitness Studio. Inca te poti inscrie si iti poti alege abonament pentru o saptamana, doua, sau abonament intreg, pentru 4 saptamani. Daca vii o saptamana, iti place si apoi vrei mai mult, nu-i problema, programul de inscriere este flexibil.

In al doilea rand, te anuntam ca avem deja trei invitati speciali confirmati pentru serile de joiMugur CiumageanuVera Ion si Bogdan Naumovici. Mai multe detalii despre ei gasesti pe pagina CFS de pe site-ul FFFF, la rubrica Sesiuni de antrenament.

Asa ca, fie ca vrei sa iti pui neuronii creativi la treaba, fie ca vrei sa faci un cadou-surpriza cuiva, antrenamentele Creative Fitness Studio se ocupa pe bune de trecerea de la „nu se poate” la „cum se poate?”.

The full story here and here!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează