2B IN LOVE WITH MUSIC – concert de sărbătoare la Clubul Ţăranului

0

Sambata, 15 februarie 2014, de la ora 20.00, Clubul Taranului din Bucuresti gazduieste un concert special, intitulat 2B IN LOVE WITH MUSIC. Protagonisti – doi artisti indragostiti de muzica: Maxim Belciug, binecunoscutul chitarist al „Incantarilor”, si Gabriel Balasa, un percutionist inspirat si istet, apreciat pentru prezenta sa creativa pe scena muzicala under si upperground. Cei doi muzicieni propun o seara de sarbatoare, cu Bach in ritm de bossa nova, baroc voios, exuberante clasice, tango de amor, improvizatii si inflacarari. Incandescenta, iubire de muzica si stare de bine.

Concertul incepe la ora 20.00 si are loc la Clubul Taranului din incinta Muzeului Taranului Roman (Kiseleff 3, Intrarea Monetariei). Informatii si rezervari: 021 310 80 48.

clubtaran_15februarie

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.