24 octombrie – Prima conferinţă din România dedicată Comunicării Interne

0

Restructurări? Achiziţii? Fuziuni? Bugete tăiate dacă nu chiar, inexistente? Presiune pentru a livra performanţa în condiţii de maximum stres? Ridicarea moralului angajaţilor? Crearea de ambasadori ai mărcii? Dacă printre răspunsuri ai cel puţin un DA, atunci această conferinţă este locul de unde poţi să pleci cu bagaj extra care, în fapt, îţi va uşura viaţa!

Comunicând despre schimbare sau cum poate naviga comunicarea către adevărata schimbare? Este bine cunoscut elemental crucial de risc organizaţional dat de clivajele în comunicare, care îi împiedică pe oameni în a da ce-i mai bun! Astfel, pentru a seta contextul momentului vă propunem următoarele teme, în jurul cărora vor gravita discuţiile zilei:

  • Modalităţi eficiente de comunicare cu angajaţii în vremuri de instabilitate;
  • Schimbări şi crize în comunicarea internă;
  • Rolul motivaţiei în comunicare;
  • Cele mai frecvente greşeli în comunicarea internă;
  • Comunicarea integrată în cazul post – fuziunilor.

Printre vorbitori se numără guest speakerul internaţional Jeppe Glahn – Director Corporate Communications, Novozymes; Dana Dobrescu – USCE Communications Manager, Unilever; Sunday Oloidi – Director HR, Procter & Gamble; Irina Ştefaniu – Manager Comunicare Interna, BRD Groupe Societe Generale.

CINE  PARTICIPĂ:

Persoanele care lucreaza în următoarele domenii: Comunicare internă, Angajamentul angajaţilor, Identitate corporativă şi de brand, Comunicare corporativă, Dezvoltare de brand, Relaţia cu media, Managementul schimbării, Relaţii publice, Planificare strategică, Dezvoltare şi training, Dezvoltarea şi transformarea organizaţională, Resurse umane……dar şi tuturor acelora interesaţi în motivarea angajaţilor şi construirea performanţei.

Pentru înscrieri: raluca.asanache@sbc.com.ro, 0751 163 414

Cost de Participare: 180 Euro, la care se adaugă TVA.

www.conferintacomunicareinterna.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.