Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

21 de ani de activitate în domeniul serviciilor sociale pentru persoane cu dizabilități și vârstnici

0

 

9 decembrie – ziua în care Organizația Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual împlinește 21 de ani de activitate în domeniul serviciilor sociale pentru persoane cu dizabilități și vârstnici.

org suedezaCu această ocazie, organizația sărbătorește printr-un concert de pian susținut special pentru noi de către D-na Elizabeth Sombart, pianistă de origine elvețiană, discipolă a maestrului Sergiu Celibidache, fondatoarea Asociației Resonnance pentru tineri cu talent muzical. Concertul va fi susținut vineri, 6 decembrie 2013, ora 18:00 în Sala de Spectacole a Cercului Militar Național, intrarea fiind gratuită.

De asemenea Organizația a reușit să mobilizeze 90 de susținători voluntari care vor dansa în data de 7 și 8 decembrie 2012 la ora 17:00 în complexul comercial SUNPLAZA (Piața Sudului) și în data de 7 decembrie la ora 18:00 în stația de metrou Unirii I pentru a demonstra ca DANSUL DEPĂȘEȘTE DIFERENȚELE … inclusiv diferența creată de o dizabilitate sau chiar de vârstă.

Sponsorii și partenerii evenimentelor noastre: Elizabeth Sombart – Asociația Resonnance, Lavinia Spandonide – Fundația Spandungino, Edi Stancu, Ștefan Rebeja, Școala Gimnazială I-VIII nr. 62 – București, Complexul Comercial SUNPLAZA, METROREX, Cofertaria ALICE.

Vă așteptăm să petreceți alături de noi!

www.organizatia-suedeza.ro.

Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual oferă servicii sociale în București și Voluntari, jud. Ilfov, pentru 15 tineri cu dizabilități severe în cadrul a 3 centre rezidențiale, 40 tineri cu dizabilități în cadrul unui centru de zi, 97 de vârstnici în cadrul a 2 centre de zi.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.