21 de ani de activitate în domeniul serviciilor sociale pentru persoane cu dizabilități și vârstnici

0

 

9 decembrie – ziua în care Organizația Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual împlinește 21 de ani de activitate în domeniul serviciilor sociale pentru persoane cu dizabilități și vârstnici.

org suedezaCu această ocazie, organizația sărbătorește printr-un concert de pian susținut special pentru noi de către D-na Elizabeth Sombart, pianistă de origine elvețiană, discipolă a maestrului Sergiu Celibidache, fondatoarea Asociației Resonnance pentru tineri cu talent muzical. Concertul va fi susținut vineri, 6 decembrie 2013, ora 18:00 în Sala de Spectacole a Cercului Militar Național, intrarea fiind gratuită.

De asemenea Organizația a reușit să mobilizeze 90 de susținători voluntari care vor dansa în data de 7 și 8 decembrie 2012 la ora 17:00 în complexul comercial SUNPLAZA (Piața Sudului) și în data de 7 decembrie la ora 18:00 în stația de metrou Unirii I pentru a demonstra ca DANSUL DEPĂȘEȘTE DIFERENȚELE … inclusiv diferența creată de o dizabilitate sau chiar de vârstă.

Sponsorii și partenerii evenimentelor noastre: Elizabeth Sombart – Asociația Resonnance, Lavinia Spandonide – Fundația Spandungino, Edi Stancu, Ștefan Rebeja, Școala Gimnazială I-VIII nr. 62 – București, Complexul Comercial SUNPLAZA, METROREX, Cofertaria ALICE.

Vă așteptăm să petreceți alături de noi!

www.organizatia-suedeza.ro.

Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual oferă servicii sociale în București și Voluntari, jud. Ilfov, pentru 15 tineri cu dizabilități severe în cadrul a 3 centre rezidențiale, 40 tineri cu dizabilități în cadrul unui centru de zi, 97 de vârstnici în cadrul a 2 centre de zi.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează