20 de ani de activitate în domeniul serviciilor sociale

0

20 de ani de existență

Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual 

Pe 9 decembrie 2012 Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual împlinește 20 de ani de activitate în domeniul serviciilor sociale pentru copii și tineri cu dizabilități intelectuale și asociate precum și vârstnici cu posibilități financiare reduse, fără familie sau cu familii sărace.

Vă invităm astfel să sărbătoriți alături de noi prin următoarele evenimente:

Ziua porților deschise – 10 decembrie 2012, ora 9

Porțile se deschid în următoarele locații:

  • Centru de zi pentru copii și tineri cu dizabilități intelectuale și asociate din strada Școlii nr. 5, Voluntari, jud. Ilfov.
  • Clubul vârstnicilor din cadrul Complexului pentru Activități Recreative și Educative ”Sf. Pantelimon”, Șos. Pantelimon nr. 301, sector 2, București.

În ambele locații vor fi programe speciale derulate de către copiii și tinerii cu dizabilități intelectuale și asociate precum și pentru vârstnici … dar și mici surprize.

Ziua de promovare a tinerilor cu dizabilități11 decembrie, ora 11 – Parcul IOR, intrarea principală. Tinerii noștri cu dizabilități vor împărți în parc alături de colegii, vârstnicii și voluntarii organizației suedeze pliante și produse realizate de către tinerii noștri în cadrul activităților centrului de zi.

Conferința: 2012 – an de celebrare și noi provocări în domeniul social

Conferința va fi deschisă de către Excelența Sa, Ambasadorul Suediei în România, Dl. Anders Bengtcen, și își dorește să facă o comparație între serviciile sociale de la începutul anilor ’90 și cele de astăzi.

Invitații noștri vor fi reprezentanți ai Primăriilor din București și județul Ilfov, ai Direcției Naționale Persoane cu Handicap, reprezentanți ai Direcțiilor de Asistență Socială și Protecția Copilului București și Ilfov, reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale din domeniul social cu activitate în domeniul dizabilității și protecției vârstnicilor, reprezentanți ai organizației suedeze mamă din Lund, Suedia, reprezentanți ai sectorului business – sponsori și donatori ai organizației, reprezentanți ai inspectoratelor școlare, școli partenere, reprezentanți ai mass mediei.

Conferința va avea loc în data de 12 decembrie 2012, cu începere la ora 9:00, la Bucuresti, Hotel Ibis Parlament, Sala Eminescu, Str. Izvor 82-84. 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează