Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

20 de ani de activitate în domeniul serviciilor sociale

0

20 de ani de existență

Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual 

Pe 9 decembrie 2012 Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual împlinește 20 de ani de activitate în domeniul serviciilor sociale pentru copii și tineri cu dizabilități intelectuale și asociate precum și vârstnici cu posibilități financiare reduse, fără familie sau cu familii sărace.

Vă invităm astfel să sărbătoriți alături de noi prin următoarele evenimente:

Ziua porților deschise – 10 decembrie 2012, ora 9

Porțile se deschid în următoarele locații:

  • Centru de zi pentru copii și tineri cu dizabilități intelectuale și asociate din strada Școlii nr. 5, Voluntari, jud. Ilfov.
  • Clubul vârstnicilor din cadrul Complexului pentru Activități Recreative și Educative ”Sf. Pantelimon”, Șos. Pantelimon nr. 301, sector 2, București.

În ambele locații vor fi programe speciale derulate de către copiii și tinerii cu dizabilități intelectuale și asociate precum și pentru vârstnici … dar și mici surprize.

Ziua de promovare a tinerilor cu dizabilități11 decembrie, ora 11 – Parcul IOR, intrarea principală. Tinerii noștri cu dizabilități vor împărți în parc alături de colegii, vârstnicii și voluntarii organizației suedeze pliante și produse realizate de către tinerii noștri în cadrul activităților centrului de zi.

Conferința: 2012 – an de celebrare și noi provocări în domeniul social

Conferința va fi deschisă de către Excelența Sa, Ambasadorul Suediei în România, Dl. Anders Bengtcen, și își dorește să facă o comparație între serviciile sociale de la începutul anilor ’90 și cele de astăzi.

Invitații noștri vor fi reprezentanți ai Primăriilor din București și județul Ilfov, ai Direcției Naționale Persoane cu Handicap, reprezentanți ai Direcțiilor de Asistență Socială și Protecția Copilului București și Ilfov, reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale din domeniul social cu activitate în domeniul dizabilității și protecției vârstnicilor, reprezentanți ai organizației suedeze mamă din Lund, Suedia, reprezentanți ai sectorului business – sponsori și donatori ai organizației, reprezentanți ai inspectoratelor școlare, școli partenere, reprezentanți ai mass mediei.

Conferința va avea loc în data de 12 decembrie 2012, cu începere la ora 9:00, la Bucuresti, Hotel Ibis Parlament, Sala Eminescu, Str. Izvor 82-84. 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.