2 noi parcuri in Ploiesti?

1
Veşti bune pentru ploieşteni! Oraşul ar putea câştiga noi spaţii verzi.  „În Ploieşti s-ar putea amenaja două noi parcuri!” Acesta este titlul unui articol publicat de ziarul Adevarul.

verde„Unul în zona Lâmâiţa şi celălalt în vecinătatea Gării de Vest, realizate după ultimele standarde. În zona Lămâiţa, Administraţia Domeniului Public şi Privat Ploieşti doreşte reamenajarea a ceea ce a fost Parcul Câineni. Pe o suprafaţă de două hectare  ar putea fi amenajate aranjamente florale,  zone speciale pentru odihnă şi recreere, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Parcul va avea instalaţie proprie de irigare şi de iluminat. Un alt proiect vizează terenul viran din partea dreaptă a Gării de Vest.” Continuarea articolului aici.

Urmează, însă ca aceste proiecte să fie supuse aprobării Consiliului Local.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează