2 noi parcuri in Ploiesti?

1
Veşti bune pentru ploieşteni! Oraşul ar putea câştiga noi spaţii verzi.  „În Ploieşti s-ar putea amenaja două noi parcuri!” Acesta este titlul unui articol publicat de ziarul Adevarul.

verde„Unul în zona Lâmâiţa şi celălalt în vecinătatea Gării de Vest, realizate după ultimele standarde. În zona Lămâiţa, Administraţia Domeniului Public şi Privat Ploieşti doreşte reamenajarea a ceea ce a fost Parcul Câineni. Pe o suprafaţă de două hectare  ar putea fi amenajate aranjamente florale,  zone speciale pentru odihnă şi recreere, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Parcul va avea instalaţie proprie de irigare şi de iluminat. Un alt proiect vizează terenul viran din partea dreaptă a Gării de Vest.” Continuarea articolului aici.

Urmează, însă ca aceste proiecte să fie supuse aprobării Consiliului Local.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează