2 ani Delivering Life

0
Te asteptam sa sarbatorim impreuna 2 ANI DE EVENIMENTE MEMORABILE impreuna cu Jean-Baptiste Manitou si prietenii de la Creionetica.

Te inspira ce facem? 
Vrei sa ne cunosti? 
Vrei sa fii parte din comunitate?
Vrei sa schimbi lumea impreuna cu noi?

Ce o sa facem?

20:00 te asteptam sa ciocnim un pahar si sa ne (re)cunoastem
21:00 facem o retospectiva a celor 2 ani Delivering Life si o sa dezvaluim ce urmeaza pe anul viitor
22:00 o sa apara Jean-Baptiste Manitou si o sa batem tobele impreuna
…….. Restul e PETRECERE!

Si nu in ultimul rand, cei de la Creionetica ne vor sfatui sa consumam responsabil prin mesajele lor. Nu spunem unde, SURPRIZA!

Despre Delivering Life, cine suntem?

Vrei sa inveti cum sa te opresti din problemele tale si sa te simti bine macar pentru o clipa? Asociatia Delivering Life asta face, le arata oamenilor ca viata este atat de frumoasa cat ii dam voie sa fie. Si pentru asta cream evenimente memorabile.

2ani_fb

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează