175 de ani de la naşterea marelui pictor

0

Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti” organizează în data de 15 mai 2013, ora 17.00,  programul cultural Lumea satului în pictura lui Nicolae Grigorescu, eveniment organizat cu ocazia împlinirii a 175 de ani de la naşterea marelui pictor.

Nicolae Grigorescu este primul dintre fondatorii picturii române moderne, devenit un simbol pentru tinerele generaţii de artişti care, în primele decenii ale secolului al XX-lea, căutau să identifice şi să aducă la lumină valorile spiritualităţii româneşti.

Programul cuprinde momente de muzică, poezie, medalioane de prezentare şi se va desfăşura în sala Victor Ion Popa.

Invitaţi: Florin Ormenişan, Daniel Preduşel, Narcisa Băleanu, Tudor Niculescu Mizil, Magda Bădoiu.

 afis a4 grigorescu

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează