1300 de romani #cuinimalateatru pentru maternitatea din Campina

0

Cuibul Artistilor, companie de teatru independent formata din tineri actori, studenți și absolvenți ai UNATC,  a ajuns cu primul turneu national “heart – cu inima la teatru” in inimile a 1300 de romani. Spectacolul “O zi de vara” a fost oferit iubitorilor de teatru din 13 orase ale Romaniei, Craiova, Timisoara, Arad, Oradea, Cluj, Falticeni, Suceava, Iasi, Galati, Ploiesti, Brasov, Campina, Bucuresti, care au sustinut nou nascutii de la maternitatea din Campina prin simpla lor prezenta in Cuib.

#cuinimalateatru1

Prin donatiile stranse, Cuibul Artistilor echipeaza maternitatea din Campina cu aparatura de specialitate. Prin activitatea lor, actorii isi doresc sa ofere publicului tanar o experienta unica si irepetabila intr-o atmsofera prietenoasa si relaxanta.

“Actorii au fost exceptionali! Cum s-au adaptat situatiei, cum si-au jucat rolurile…am ramas fara cuvinte. Daca peste tot s-ar juca asa, lumea s-ar duce la teatru mai des!”   Spectator #cuinimalateatru

Incepand cu 29 aprilie, Cuibul Artistilor isi continua activitatea la Bucuresti oferind publicului spectacolul “Cine sapa groapa”, in regia lui Victor Tapeanu.

Pentru rezervari accesati: www.rezervari.cuibulartistilor.ro

Despre Cuibul Artistilor

Prima companie de teatru independent care isi propune sa educe publicul tanar (18 – 31) in a merge mai des la teatru. Infiintat in anul 2015, Cuibul Artistilor si-a inceput activitatea cu proiectul 300 de zile de teatru gratuit, cu spectacole oferite in sistem occidental, fiind astfel cel mai mare proiect cultural la nivel national, cu 32.265 spectatori.

Ne dorim sa devenim un lovemark, acel brand de care te indragostesti, care iti atinge atat sufletul cat si m

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.