12 decembrie, o seara norocoasa

0
Alaturi de tine putem sa facem din 12 decembrie, o seara norocoasa pentru 60 de copii fara noroc. Miercuri, 12 decembrie 2012, la 19:30 la ceainaria Green Tea strangem bani pentru masa de Craciun a celor 60 de copii de la Casa Florian. Copiii ne-au pregatit colinde, iar fursecurile delicioase si ceaiurile aromate sunt din partea casei in schimbul biletului de intrare. Daca nu ai cumparat deja cadoul pentru cei dragi, vei gasi si un targ de obiecte hand-made. Toate fondurile vor fi donate pentru masa de Craciun a copiilor. Orice alt sprijin este primit cu mare bucurie. 
Evenimentul este organizat de Casuta cu copii, proiect ARENAS, cu sprijinul Junior Chamber International Bucuresti si ceainaria Green Tea. 

Cand : Miercuri, 12 decembrie 2012, de la 19:30
Unde : ceainaria Green Tea, Str. Dr. Burghelea Nr. 24, Sector 2, Bucuresti http://greentea.ro/contact/
De ce? Pentru masa de Craciun a celor 60 de copii de la Casa Florian
Intrare: 25 lei (ceaiul si fursecurile sunt din partea casei)
Vrei sa donezi si nu poti ajunge la eveniment? Asteptam un e-mail la: casutacucopii@yahoo.com 

Casa Florian este locul unde zilnic 60 de copii pe care norocul i-a ocolit in viata primesc o masa calda si sprijin pentru a merge la scoala. Casa Florian este un centru de zi creat si sustinut de fundatia Joyo (www.joyo-foundation.ro/) pentru copii marcati de saracie, neglijenta si abuzuri. 

Anul trecut, la evenimentul de strangere de fonduri pentru copiii din centrul de zi Casa Florian s-au strans 4046 lei, la care se adauga donatii direct in contul fundatiei de 1730 lei. Cu acesti bani a fost pregatita masa de Craciun a copiilor din Casa Florian, s-a platit factura pe luna ianuarie a centrului (1039 lei) si au fost ajutate cateva familii foarte sarace cu alimente si cu plata intretinerii, a lemnelor si a buteliilor. 

 
Detalii despre evenimentul din 12 decembrie 2012 si pe Facebook.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează