1000 de romani care zambesc! Pariul fotografic!

0

Un artist fotograf din Bucureşti vrea să facă cel puţin 1000 de români să aibă din nou zâmbetul pe buze! Într-o lume în care cuvântul „criză” a devenit o realitate zilnică, oamenii au uitat să zâmbească. Alexandra Sandu, un artist fotograf din Bucureşti vrea să facă cel puţin 1000 de români să aibă din nou zâmbetul pe buze şi nu oricum. Cu ochii închişi, visând la lucruri frumoase, în plină zi.

Comunitatea „visătorilor de zi”, cum şi-a numit ea proiectul numără deja peste 700 de oameni, care s-au lăsat fotografiaţi de amorul artei şi al unui zâmbet. Tudor Chirilă este unul dintre „visători”.

Mai multe informaţii pe ziarero.realitatea.net

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează