Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

10.000 RON dăruiţi pentru o iniţiativă de antreprenoriat social prin PACT pentru COMUNITATE

0

Cafea proaspăt râșnită, măiestria şi taina olăritului, incursiune în lumea rugby-ului, atelier de barista, sesiuni de creative dance pentru copii, mentorat vocaţional, consultanţă în comunicare, curs de scriere creativă şi bijuterii handmade, prânzuri savuroase sunt toate daruri licitate în cadrul celei de-a doua ediţii Dar din dar se face organizată  pe 22 mai de Fundația PACT la The HUB Bucharest.

La a doua ediție Dar din dar se face, Fundația PACT a strâns datorită celor 70 de prieteni, susținători și parteneri 10000 RON, bani care merg către o nouă inițiativă de antreprenoriat social în cadrul viitorului apel de proiecte PACT pentru COMUNITATE.

Am început seara cu voie bună, cu un pahar de Beciul Domnesc, cafea cu poveste de la Coftale, bunătăţi proaspete de la FruFru şi salată proaspătă de la Coşul de legume. Gazdele evenimentului – Mircea Criveanu, Managing Partner Orașul Meu și Dragoș Nicolaescu, Chief Executive Officer Visionary Business Consultants, prieteni dragi ai PACT, ne-au introdus în atmosfera de a dărui şi au condus licitaţia concepută în două părţi: jumătate din daruri fiind licitate cu strigare, în timp ce altă jumatate a format obiectul unei licitaţii tăcute.

În momentele de pauză ale licitaţiei, beneficiari ai proiectelor PACT au împărtăşit cu publicul experienţele din cadrul proiectelor realizate: atelierele de olărit din Corabia şi reabilitarea odăilor foştilor oieri din Ţara Loviştei.

În cadrul primei runde a programului PACT pentru COMUNITATE (august 2012 – aprilie 2013), fundaţia a sprijinit 11 proiecte comunitare în valoare de 110.000 RON: de la o noua croitorie în satul Bârca din Dolj, până la ateliere de olărit în Corabia, Olt; de la o centură cicloturistică amenajată în Ciocănești Dâmbovița până la ateliere de făcut mături tradiționale în Urziceanca, Dâmbovița.

 

Datorită prietenilor generoși care au venit la cea de-a doua ediţie Dar din dar se face, putem include încă un proiect în urmatoarea rundă a programului PACT pentru COMUNITATE.

Pentru mai multe detalii despre comunitățile PACT și proiectele pe care le fac, ne puteți urmări pe wwww.facebook.com/FundațiaPACT, iar dacă nu ați ajuns la eveniment și vreți să ne susțineți, puteți face o donație în contul RO23BPOS70606197144RON06, deschis la BancPost suc. Universitate, titular Fundația PACT.

 

Mulțumim celor care ne-au făcut darurile de la licitație: Cycling Romania, Irina Markovits, Coftale, Simbio, The Awesome Project, Alina Petrișan, Eneada, Dragoș Nicolaescu, Mircea Criveanu, Bogdan Theodor Olteanu, Camera din față, Coșul de legume, Revista de povestiri, Ionel Cococi, Geo Ungureanu, FruFru.

 

Acest eveniment nu s-ar fi putut realiza fără sprijinul partenerilor: The HUB Bucharest, Computaris, Class IT Outsourcing, Frufru, Mirus Advisory Services, Rentrop & Straton, Vincon Romania şi parteneri media: România Pozitivă, Inspire Business, Business24, Ziare.com, Eurodesk, Orașul Meu, Gala Societății Civile, CSR Media, Cooperativa Urbană, Metropotam.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.