Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

1 MAI LA ŢARĂ

0

Village Life vă invită de 1 Mai la  un eveniment în mijlocul naturii cum nu s-a mai văzut, care combină experiența directă a vieții la sat cu un traseu într-unul din cele mai spectaculoase parcuri naționale din țară (Buila -Vânturarița)!

Gazda principală:  Nea Costică și familia lui, țăran adevărat plin de vorbe de duh și umor, fierar-artist, a carui gospodărie din mijlocul dealurilor și a livezilor e un adevărat colț de rai.

Aici vom învăța despre grădinărit, creșterea vitelor, întreținerea livezilor de meri și pruni, apoi vom întinde masă mare câmpenească (dar de post!) în mijlocul grădinii.  A doua zi vom urca pe un traseu din Parcul Național, descoperind în drum, cu ajutorul sătenilor care ne însoțesc, bogăția plantelor medicinale de mai dar și Schitul 44 Izvoare, simplu și frumos, acoperit cu șiță.

village lifeCând?  Evenimentul organizat de noi se desfășoara între 1-3 mai (2 nopți), dar dat fiind numărul mare de schituri si mănăstiri din zonă, se poate ramâne, pe cont propriu,  pentru un Paște adevărat sau/și mai multe trasee montane … noi organizatorii, așa vom face.

Unde?  Satul Văratici din Comuna Costești, județul Vâlcea.

Când si cum ajungem acolo?  La ora 12:00 de 1 Mai ar trebui sa fim cu toții în gospodăria lui Nea Costică. Cei care venim din București și avem mașini vom încerca să îi luăm și pe cei fără mașină cu noi.

Cât costă?  Taxa de participare la eveniment este de 240 RON/ persoană. Aceasta include evenimentul în sine plus  ce-i trebuie unui om in doua zile și ceva: toate mesele, somn la gazde verificate din satele comunei Costești.

Dupa plata taxelor, din încasările totale, 25% acoperă costurile Asociatiei Village Life pentru organizarea evenimentului, iar 75% revine familiilor care au pregătit împreună primirea oaspeților și organizarea evenimentului.

 

RSVP la alexandra@villagelife.ro pana la data de 15 aprilie. Avem 20 locuri, care se vor umple in ordinea inscrierii.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.