1 an de “Bucuria jocurilor” – 1 an de educatie non-formala cu si pentru copii!

0

1 an de “Bucuria jocurilor” – 1 an de educatie non-formala cu si pentru copii! ne spun prietenii de la Calatorie Educativa in lumea satului

Toamna se numara… prietenii!

Nu orice fel de prieteni, ci prietenii de drum ai proiectului “Calatorie educativa in lumea satului” Va multumim dragi parteneri de calatorie pentru sustinerea si implicarea cu care ne-ati inconjurat pe tot parcursul acestui an!                                      

Si-au luat bilet de voluntar, pentru a ne insoti in minunata noastra calatorie: Alaturi de partenerii nostri de drum, am facut fericiti peste 200 de copii, din 3 judete – satul Varasti (Giurgiu), satul Soldanu (Calarasi) si satul Ciocanesti (Dambovita).

 

Proiectul nostru de suflet a devenit un proiect de referinta in domeniul educatiei non-formale in mediul rural, pentru copiii cu varsta intre 6 si 11 ani, oferind  zeci de ateliere de creativitate, carnavaluri, concursuri si activitati pentru cei mici.

Echipa”Calatorie educativa in lumea satului” va multumeste pentru implicare si spera ca si in cel de-al doilea an de activitate, sa ramanem la fel de buni tovarasi de drum!

Scris de: Anuta Iuliana Buzea

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează