O zi cu Mos Craciun pentru peste 200 de copii din centrele de plasament prahovene

0

Grillandia se alatură iniţiativei celei mai importante echipe de fotbal ploieştene de a oferi copiilor dintr-un centru de plasament o zi cu Moş Crăciun la Mall

Luni, 16 decembrie 2013, începând cu orele 12.30 este programat un pranz savuros, pentru peste 200 de copii, de la patru centre de plasament prahovene, împreună cu însoţitorii lor,în cadrul restaurantului Grillandia – tărâmul gratarelor.

Evenimentul, planificat de echipa FC Petrolul în colaborare cu PloieştiShoppingCity şi Grillandia doreşte să ofere amintirea unei zile în familia grillandeză copiilor defavorizaţi.

“Valorile familiei stau la baza filosofiei brandului Grillandia care încearcă în acest fel să strângă în jurul unei mese calde pe aceşti copii, lasându-le o amintire plăcută şi învăţându-i astfel importanţa unei mese complete “, a declarat Mădălina Călin, director financiar al TerraVerde si brand manager Grillandia.

Copii din centrele de plasament din Ploieşti, Filipeşti de Târg, Plopeni şi Câmpina, din cadrul DGASPC Prahova, vor merge întâi la un film 3D de animatie, urmând ca apoi să ia masa la Grillandia unde vor servi un preparat nou introdus în meniu, uşor şi rapid care se înscrie în suita de grătare cu care clienţii Grillandia sunt obişnuiţi.

Formula de sandwich va fi servită copiilor alături de o băutura răcoritoare, după care aceştia vor fi invitaţi să participe la serbarea cu Moşul, de la parterul PloieştiShoppingCity. Aici ei vor primi cadouri din partea membrilor echipei FC Petrolul, care se vor aduna în jurul bradului.

grillandia

Despre Grillandia

Grillandia este un restaurant specializat în mâncăruri cu specific barbeque și promovează acest stil de viață încă de la deschiderea Ploiești Shopping City.

Grillandia, tărâmul gratarelor, este alegerea perfectă pentru o masă bogată în proteine. Bucatele Grillandeze sunt preparate special pentru a susține un ritm de viață energic, cu zile active și pline de aventuri. Standardele nutriționale folosite în prepararea bunătăților grillandeze au la bază principiile unei alimentații corecte, variate și delicioase, în special pentru copii.

Despre FC Petrolul

Petrolul Ploiești este echipa de suflet a microbiștilor prahoveni și în prezent  evoluează în Liga I, în urma celui mai fructuos sezon din ultimii 47 ani. Clubul are o istorie de aproape 90 de ani, iar din 2009 trăiește un nou început prin preluarea ei de către Primăria Ploiești.

Lupii Galbeni, sub îndrumarea antrenorului Cosmin Contra, au reușit să termine pe locul 3 în clasamentul ediței 2012-2013 a Ligii I, cu rezultate semnificative: 16 victorii, 14 egaluri și numai 4 înfrângeri din 34 de meciuri jucate. Prin aceste rezultate, Petrolul a revenit pentru prima oară după 18 ani într-o competiție europeană  – Europa League. În același timp, Petrolul a încheiat și un foarte bun sezon de cupă prin cucerirea trofelui Cupa României în finala cu CFR Cluj. Victoria a fost repurtată în fața a aproape 30.000 de fani prahoveni, fapt ce a constituit un nou record pentru deplasările fanilor microbiști din România.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează