Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O zi cu Mos Craciun pentru peste 200 de copii din centrele de plasament prahovene

0

Grillandia se alatură iniţiativei celei mai importante echipe de fotbal ploieştene de a oferi copiilor dintr-un centru de plasament o zi cu Moş Crăciun la Mall

Luni, 16 decembrie 2013, începând cu orele 12.30 este programat un pranz savuros, pentru peste 200 de copii, de la patru centre de plasament prahovene, împreună cu însoţitorii lor,în cadrul restaurantului Grillandia – tărâmul gratarelor.

Evenimentul, planificat de echipa FC Petrolul în colaborare cu PloieştiShoppingCity şi Grillandia doreşte să ofere amintirea unei zile în familia grillandeză copiilor defavorizaţi.

“Valorile familiei stau la baza filosofiei brandului Grillandia care încearcă în acest fel să strângă în jurul unei mese calde pe aceşti copii, lasându-le o amintire plăcută şi învăţându-i astfel importanţa unei mese complete “, a declarat Mădălina Călin, director financiar al TerraVerde si brand manager Grillandia.

Copii din centrele de plasament din Ploieşti, Filipeşti de Târg, Plopeni şi Câmpina, din cadrul DGASPC Prahova, vor merge întâi la un film 3D de animatie, urmând ca apoi să ia masa la Grillandia unde vor servi un preparat nou introdus în meniu, uşor şi rapid care se înscrie în suita de grătare cu care clienţii Grillandia sunt obişnuiţi.

Formula de sandwich va fi servită copiilor alături de o băutura răcoritoare, după care aceştia vor fi invitaţi să participe la serbarea cu Moşul, de la parterul PloieştiShoppingCity. Aici ei vor primi cadouri din partea membrilor echipei FC Petrolul, care se vor aduna în jurul bradului.

grillandia

Despre Grillandia

Grillandia este un restaurant specializat în mâncăruri cu specific barbeque și promovează acest stil de viață încă de la deschiderea Ploiești Shopping City.

Grillandia, tărâmul gratarelor, este alegerea perfectă pentru o masă bogată în proteine. Bucatele Grillandeze sunt preparate special pentru a susține un ritm de viață energic, cu zile active și pline de aventuri. Standardele nutriționale folosite în prepararea bunătăților grillandeze au la bază principiile unei alimentații corecte, variate și delicioase, în special pentru copii.

Despre FC Petrolul

Petrolul Ploiești este echipa de suflet a microbiștilor prahoveni și în prezent  evoluează în Liga I, în urma celui mai fructuos sezon din ultimii 47 ani. Clubul are o istorie de aproape 90 de ani, iar din 2009 trăiește un nou început prin preluarea ei de către Primăria Ploiești.

Lupii Galbeni, sub îndrumarea antrenorului Cosmin Contra, au reușit să termine pe locul 3 în clasamentul ediței 2012-2013 a Ligii I, cu rezultate semnificative: 16 victorii, 14 egaluri și numai 4 înfrângeri din 34 de meciuri jucate. Prin aceste rezultate, Petrolul a revenit pentru prima oară după 18 ani într-o competiție europeană  – Europa League. În același timp, Petrolul a încheiat și un foarte bun sezon de cupă prin cucerirea trofelui Cupa României în finala cu CFR Cluj. Victoria a fost repurtată în fața a aproape 30.000 de fani prahoveni, fapt ce a constituit un nou record pentru deplasările fanilor microbiști din România.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.