“Se Poate”, editia 2 se intampla pe 11 noiembrie 2010 in Bucuresti

0

“Se Poate”, editia 2 se intampla pe 11 noiembrie 2010, la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti.

„Se poate” este o initiativa LumeBuna.ro ce isi propune sa promoveze valorile din Romania, aducand in fata tinerilor de liceu oameni de succes ce reusesc sa ne inspire prin ambitia, devotamentul si pasiunea de care ei dau dovada in viata de zi cu zi.

Invitatii vor avea la dispozitie 20 de minute pentru a vorbi despre povestea lor personala, pornind de la cine sunt, perioada adolescentei si provocarile pe care le-au depasit pe drumul parcurs in descoperirea pasiunii. Urmatoarele 20 de minute vor fi dedicate intrebarilor venite de la voi, participantii.

AGENDA

11:00 – 11:15 – Deschiderea si prezentarea invitatilor – Letitia Batfoi
11:15 – 12:00 –  Cristian Lupsa, redactor-sef al publicatiei Decat o Revista
12:00 – 12:45 – Crina Coco Popescu, eleva in clasa a IX-a, Maestru al Sportului in alpinism
12:45 – 13:30 – Pauza
13:30 – 14:15 – Andrei Rosu, singurul om  din lume care a cantat la tobe la Polul Nord
14:15 – 15:00 – Ioana Enache, Managing Partner – EXCELLERO

Mai multe informatii despre conferinta Se Poate  – aici.

via teenpress.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează