“Se Poate”, editia 2 se intampla pe 11 noiembrie 2010 in Bucuresti

0

“Se Poate”, editia 2 se intampla pe 11 noiembrie 2010, la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti.

„Se poate” este o initiativa LumeBuna.ro ce isi propune sa promoveze valorile din Romania, aducand in fata tinerilor de liceu oameni de succes ce reusesc sa ne inspire prin ambitia, devotamentul si pasiunea de care ei dau dovada in viata de zi cu zi.

Invitatii vor avea la dispozitie 20 de minute pentru a vorbi despre povestea lor personala, pornind de la cine sunt, perioada adolescentei si provocarile pe care le-au depasit pe drumul parcurs in descoperirea pasiunii. Urmatoarele 20 de minute vor fi dedicate intrebarilor venite de la voi, participantii.

AGENDA

11:00 – 11:15 – Deschiderea si prezentarea invitatilor – Letitia Batfoi
11:15 – 12:00 –  Cristian Lupsa, redactor-sef al publicatiei Decat o Revista
12:00 – 12:45 – Crina Coco Popescu, eleva in clasa a IX-a, Maestru al Sportului in alpinism
12:45 – 13:30 – Pauza
13:30 – 14:15 – Andrei Rosu, singurul om  din lume care a cantat la tobe la Polul Nord
14:15 – 15:00 – Ioana Enache, Managing Partner – EXCELLERO

Mai multe informatii despre conferinta Se Poate  – aici.

via teenpress.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează