Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vrei sa schiezi la Cavnic in miez de vara?

2

Acum visul tau imposibil devine realitate! La Cavnic in Maramures se poate schia in miez de vara!

Prima pârtie artificială din România a fost inaugurată la sfârşitul săptămânii trecute în staţiunea Cavnic, din Maramureş. Partia este realizată dintr-un polimer special. Potrivit Adevarul.ro „Cornel Poenaru (48 de ani) a investit peste 100.000 de euro în realizarea unei pârtii speciale de 100 de metri lungime şi 21 de metri lăţime.”

Afară sunt 30 de grade Celsius. La această temperatură, fie stai întins pe un şezlong la plajă, fie la o terasă sub o umbrelă. Nu ţi-ar trece nicidecum prin cap să încalţi clăparii şi să porneşti la vale pe o pârtie. Pe cât pare de incredibil însă, în staţiunea maramureşeană Cavnic acest lucru este posibil! O pârtie artificială pe care se poate schia şi în miez de vară a fost montată în zona de agrement „Roata”.

PS: Multumim Oana Petria pentru informatie!

(foto Florin Ghinda, 2007)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.