Vrei sa schiezi la Cavnic in miez de vara?

2

Acum visul tau imposibil devine realitate! La Cavnic in Maramures se poate schia in miez de vara!

Prima pârtie artificială din România a fost inaugurată la sfârşitul săptămânii trecute în staţiunea Cavnic, din Maramureş. Partia este realizată dintr-un polimer special. Potrivit Adevarul.ro „Cornel Poenaru (48 de ani) a investit peste 100.000 de euro în realizarea unei pârtii speciale de 100 de metri lungime şi 21 de metri lăţime.”

Afară sunt 30 de grade Celsius. La această temperatură, fie stai întins pe un şezlong la plajă, fie la o terasă sub o umbrelă. Nu ţi-ar trece nicidecum prin cap să încalţi clăparii şi să porneşti la vale pe o pârtie. Pe cât pare de incredibil însă, în staţiunea maramureşeană Cavnic acest lucru este posibil! O pârtie artificială pe care se poate schia şi în miez de vară a fost montată în zona de agrement „Roata”.

PS: Multumim Oana Petria pentru informatie!

(foto Florin Ghinda, 2007)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.