„Verde pentru Biciclete” si „Let’s Do It, Romania!” va invita sambata, 31 iulie 2010, la o cartare pe biciclete

0

Punctul de intalnire este „Casa Verde pentru Biciclete” (Platforma TIMCO, Strada Circumvalatiunii, nr 8-12), la ora 10:00. Inainte de plecare, biciclistii vor primi harti de traseu, fise de morman si instructiuni de completare a fiselor. Acestia se vor imparti pe echipe, fiecare echipa trebuie sa dispuna de un GPS si un aparat foto cu camera incorporata.

Traseele urmate cuprind maxim 30 de km de imprejurimi in jurul Timisoarei si vor fi parcurse in 4-5 ore. Este recomandat ca participantii sa fie aprovizionati cu apa si mancare.

Mai multe detalii despre aceasta actiune, pe site-ul www.pedaleaza.ro
Va asteptam cu drag la Pedalarea pentru Curatenie!

Echipa Verde pentru Biciclete

Detalii pe site: www.pedaleaza.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează