Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Timișoara: Ultimele zile în care poți comanda tricoul Timotion VI

0

Și bine te regăsim în ultimele 10 zile în care te mai poți înscrie la Timotion VI – Alergăm separat, facem bine împreună 🙂 Da, ai citit bine, mai sunt 10 zile până în 30 septembrie 2020 (inclusiv), ultima dată în care te poți înscrie la ediția Timotion 2020, din contul tău de alergător de pe www.timotion.ro


Cele 21 de proiecte axate pe educație, mediu, sănătate, animăluțe și social au nevoie de sprijinul nostru și anul acesta, așadar participarea ta la Timotion este mult mai mult decât o simplă tură de mișcare, este o faptă care va lăsa amprenta în viața cuiva.

Cu această ocazie îți mai spunem că până în 23 septembrie ora 23.59 mai poți comanda tricoul Timotion de anul acesta, tot din contul tău de alergător de pe www.timotion.ro Avem nevoie de câteva zile bune pentru a comanda tricourile printate, de aceea nu putem lăsa acest aspect pe ultima sută de metri. Tricoul costă 30 de lei și dacă îl comanzi până în 23 septembrie, îl vei primi la Poarta de Finish Timotion din Parcul Regina Maria (Timișoara), în perioada 3-11 octombrie, în intervalul orar menționat aici.

Acestea fiind spuse, ne vom bucura să te avem alături și anul acesta, și promitem să facem tot posibilul pentru a avea o ediție memorabilă Timotion, în siguranță, împreună.

Cu prietenie,

Echipa Timotion

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.