Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ultima săptămână de înscrieri la „Lunca Timișului Trophy” 2019.

0

Înscrierile pentru Lunca Timișului Trophy 2019 au intrat în ultima săptămână. Doar până Marți, 26 Martie, doritorii se mai pot înscrie în competiție și pot veni pe Luncă, să sărbătorească Ora Pământului conectați cu natura.

Lunca Timișului Trophy” este un eveniment sportiv care cuprinde curse destinate deopotrivă cicliștilor și alergătorilor, de toate vârstele. Peste 200 de concurenți din țară și din străinătate sunt inscrisi deja la evenimentul ce va avea loc Sambata, 30 Martie, lângă Urseni, la 10 km de Timișoara, începând cu ora 10.00.

Pentru pasionații sportului pe două roți sunt pregătite 3 trasee, 2 de mountainbike cu lungimi de 30 respectiv 60 de kilometri prin Lunca Timișului, între Urseni și Sag și o cursă de ciclocross. Chiar dacă este pe plat, traseul de MTB cuprinde zone tehnice pe iarbă, pământ, pietriș sau prin pădure. Cursa de cyclocross va avea șapte sau opt ture mai scurte, de aproximativ 3 kilometri fiecare și include elemente specifice unui circuit de cyclocross: nisip, bariere de lemn, urcări, coborâri, zone tehnice și zone de viteză.

Alergătorii au de ales între două curse, cursa de 10 km și cea de semimaraton, ambele parcurgând aproximativ același traseu de cross-country, cu iarbă, nisip, pământ, poteci prin pădure etc.

O parte din banii din taxele de înscriere vor fi direcționați înspre dezvoltarea taberei de educație ecologică ”Zero Waste Summer School” destinată elevilor din clasele V-VIII.

Informații suplimentare pot fi găsite pe pagina Facebook a evenimentului – https://www.facebook.com/events/266192067242948

Doritorii se pot inscrie aici http://ecostuff.ro/lunca-timisului-trophy/

Lunca Timișului Trophy este un eveniment organizat de EcoStuff Romania cu sprijinul Primăriei Moșnița Nouă, fiind sponsorizat de Decathlon Romania și susținut de Continental, DS Smith, Akwel, United Business Center part of OpenVille și CrearView Media. Cronometrarea este asigurată de Linia de Sosire, de hidratare și energizare se ocupă High Energy, iar mâncarea cade în sarcina celor de la Scârț Loc Lejer.

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/266192067242948

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.