Turul Cetatilor cu bicicletele in Tulcea

0

Turul Cetatilor a ajuns la a treia editia, care anul asta, se desfasoara pe 15 Octombrie 2011, anunta liberinmiscare.ro.

Turul este organizat de Clubul Pelican Bike la Tulcea. Fata de editia anului trecut, in care s-au vizitat cetatile din judetul Constanta, anul acesta se va avea in vedere un traseu de vreo 50 km de sosea proaspat asfaltata, de la Tulcea la Dunavatul de Jos.

In turului ciclistii vor poposi la fiecare cetate de pe malul Dunării.

TULCEA – AEGYSSUS
NUFARU – PROSLAVITA
MAHMUDIA – SALSOVIA
MURIGHIOL – HALMYRIS

Mai multe informatii aici.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează