Tura ciclista banateana / Verde pentru biciclete / 24 iulie 2010

0

Echipa „Verde pentru Biciclete” va invita la cea de-a patra tura ciclista banateana marca VpB, sambata, 24 iulie 2010.

Adunarea va avea loc la ora 9:00 si vom pleca de la Casa „Verde pentru Biciclete” pe traseul : Casa VpB – Politia Rutiera – Catedrala – Bd. V. Parvan – Str. Cluj… – Spitalul Judetean – Bd. L. Rebreanu – sens giratoriu AEM – Calea Buziasului – Albina – Giroc – retur. Lungimea traseului este de 42 de km, iar durata de parcurgere aproximativa este de 5 ore.

Recomandam folosirea bicicletelor echipate corespunzator, precum si purtarea castii de protectie si/sau a vestei reflectorizante. Vom face popasuri de regrupare, precum si de realimentare cu apa si mancare.

Va asteptam cu drag la o noua pedalare de weekend!

Echipa „Verde pentru Biciclete”
www.pedaleaza. ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează