Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Trikids Challenge Mamaia 2011

0

TRIKIDS CHALLENGE MAMAIA 2011

Smart Atletic in parteneriat cu Fundatia Chance For Life organizeaza anul acesta in cadrul celei de-a treia editii Triathlon Challenge si proba pentru copii –  Trikids Challenge – care va avea loc pe data de 3 septembrie 2011 in localitatea Mamaia, judetul Constanta.

Triathlonul este o competitie sportiva de masa, o intrecere la care poate participa orice persoana: copii, tineri, veterani, oameni cu job si responsabilitati, mici si mari intreprinzatori/manageri, bloggeri, sportivi, iubitori ai sportului si ai miscarii. Inot, ciclism si alergare – sunt cele 3 sporturi la care va invitam sa va testati puterile, indemanarea si limitele, incarcandu-va totodata cu o doza de voie buna si miscare in aer liber.

TriKids Challenge este accesibil pentru toti copiii cu varsta cuprinsa intre 6 – 14 ani. Vor exista 3 categorii de varsta, pe 3 distante diferite. Vor fi premiati copiii care termina pe locurile 1 – 3 de la fiecare categorie. Toti copiii vor primi diploma de participare si medalie personalizata, precum si alte premii din partea sponsorilor. Cursa va avea loc in conditii de siguranta si startul se va da separat de celelalte probe ale triathlonului, in aceeasi zi – sambata, 3 septembrie.

Pentru a putea participa la concursul de triatlon TriKids Challenge, copiii, trebuie sa trimita un e-mail la inscrieri [at]smartatletic [punct]ro cu subiectul INSCRIERE TRIKIDS si urmatoarele date de contact: nume parinte, nr. telefon, e-mail,  numele copilului, data nasterii (ziua, luna, anul), tara, localitatea.

In ziua concursului, fiecare copil se va prezenta la punctul de inscriere insotit de un adult (parinte sau tutore) care va semna o declaratie de participare. Pentru ca prin acest proiect sustinem dezvoltarea sanatoasa a copiilor, acest eveniment va avea si un scop caritabil. Fiecare copil participant va achita o taxa de participare – 20 lei. Toate aceste fonduri stranse din taxa de participare vor fi directionate catre Fundatia Chance for Life pentru sustinerea unor programe de educatie pentru o viata sanatoasa dedicate copiilor beneficiari ai proiectelor noastre.

Pentru mai multe informatii despre eveniment : http://www.trichallenge.ro/trikids/

Fundatia CHANCE FOR LIFE este o organizatie neguvernamentala care contribuie activ la dezvoltarea comunitatilor din Romania prin intermediul copiilor si tinerilor. Aceasta fundatie si-a propus, inca din momentul infiintarii (anul 2000) sa contribuie la formarea spiritului civic al romanilor prin campanii sociale si educationale care provoaca oamenii sa gandeasca diferit, prin programe care ofera suport emotional si social pentru copii si tineri.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.