Trikids Challenge, 3 septembrie Mamaia

0

Smart Atletic in parteneriat cu Fundatia Chance For Life organizeaza anul acesta in cadrul celei de-a treia editii Triathlon Challenge si proba pentru copii –  Trikids Challenge – care va avea loc pe data de 3 septembrie 2011 in localitatea Mamaia, judetul Constanta.

Triathlonul este o competitie sportiva de masa, o intrecere la care poate participa orice persoana: copii, tineri, veterani, oameni cu job si responsabilitati, mici si mari intreprinzatori/manageri, bloggeri, sportivi, iubitori ai sportului si ai miscarii. Inot, ciclism si alergare – sunt cele 3 sporturi la care va invitam sa va testati puterile,
indemanarea si limitele, incarcandu-va totodata cu o doza de voie buna si miscare in aer liber.

TriKids Challenge este accesibil pentru toti copiii cu varsta cuprinsa intre 6 – 14 ani. Vor exista 3 categorii de varsta, pe 3 distante diferite. Vor fi premiati copiii care termina pe locurile 1 – 3 de la fiecare categorie. Toti copiii vor primi diploma de participare si medalie personalizata, precum si alte premii din partea sponsorilor. Cursa va avea loc in conditii de siguranta si startul se va da separat de celelalte probe ale triathlonului, in aceeasi zi – sambata, 3 septembrie.

Pentru ca prin acest proiect sustinem dezvoltarea sanatoasa a copiilor, acest eveniment va avea si un scop caritabil. Fiecare copil participant va achita o taxa de participare – 20 lei. Toate aceste fonduri stranse din taxa de participare vor fi directionate catre Fundatia Chance for Life pentru sustinerea unor programe de educatie pentru o viata sanatoasa dedicate copiilor beneficiari ai proiectelor noastre.

Pentru mai multe informatii despre eveniment :
http://www.trichallenge.ro/trikids/ iar pentru poze si impresii de la celelalte editii ale Triathlonului:
http://www.trichallenge.ro/media/2010-2/

Fundatia CHANCE FOR LIFE este o organizatie neguvernamentala care contribuie activ la dezvoltarea comunitatilor din Romania prin intermediul copiilor si tinerilor. Aceasta fundatie si-a propus, inca din momentul infiintarii (anul 2000) sa contribuie la formarea spiritului civic al romanilor prin campanii sociale si educationale care provoaca oamenii sa gandeasca diferit, prin programe care ofera suport emotional si social pentru copii si tineri.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează