Triatlon la Valiug pentru timisorenii de toate varstele

0

In acest weekend, asociatia Triatlon Team Timisoara organizeaza o competitie sportiva de proportii, care va avea loc intr-o locatie mult apreciata, din apropierea orasului.

Evenimentul va avea loc sambata, 13 august, incepand cu ora 9, la Ponton Casa Baraj din Valiug si incurajeaza participarea iubitorilor de sport amatori si profesionisti de toate varstele.

AfisTriatlonulLaculuiValiug

Despre competitie

Competitia este compusa din trei categorii: sprint, olimpica si stafeta. Proba sprint cuprinde proba de inot pe o distanta de 750 de metri, o proba de ciclism pentru 16 km si una de alergare pe o distanta de 5 km. Proba olimpica prezinta un grad mai ridicat de dificultate: inot-1500 metri, ciclism-30 km, respectiv alergare pe o distanta de 10 km. Cei cu spirit de echipa se pot inscrie la proba stafeta.

Probele se vor desfasura diferentiat, pe categorii femin si masculin, respectiv pe grupe de varsta: sub 18-29 ani, 30-39 ani si peste 40 ani.

Fruntasii din cadrul acestei competitii vor fi rasplatiti cu premii constand in bani si produse, iar jurizarea se va realiza dupa categoriile mai sus mentionate. Premiul cel mare este de 700 de lei pentru locurile 1 in cadrul probelor olimpice, masculin si feminin.

“Asteptam 200 de timisoreni curajosi care isi doresc sa aiba parte de o experienta de neuitat, chiar in apropierea Timisoarei. Sportul este si va fi mereu drumul catre depasirea propriilor limite, dobandirea si mentinerea sanatatii fizice si mentale si legarea de noi prietenii. Ii indemn chiar si pe cei care nu au mai participat la un asemenea eveniment sa-si faca curaj si sa incerce!”, povesteste Titus Paun, presedintele TTT, profesor de educatie fizica si sport, specializat in inot, ciclism si ski, de asemenea si organizator al acestei competitii.

Inscrieri eveniment

Inscrierile se pot face pe saitul organizatiei, www.csttt.ro. Participarea este conditionata de folosirea unui echipament sportiv adecvat, precum si de achitarea unei taxe de participare care variaza intre 100 si 150 de lei, in functie de proba pentru care se opteaza.

Detalii:

http://csttt.ro/actiuni/concursuri/

https://www.facebook.com/events/1791166127785023/

Despre Triatlon Team Timisoara

Aflata la cel de-al patrulea eveniment de acest gen, echipa Triatlon Team Timisoara promoveaza conceptul de triatlon in Vestul tarii implicandu-se in dezvoltarea sportului de masa prin organizarea de evenimente si cultivarea spiritului sportiv in randul amatorilor si profesionistilor de toate varstele.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.