Triathlon Challenge Mamaia

0

 

7 septembrie 2013: Triathlon Challenge Mamaia,

Editia a V-a

Mamaia, Constanta, Editia a V-a

www.trichallenge.ro | facebook.com/TriathlonChallenge

Triathlon Challenge a ajuns anul acesta la cea de a V-a editie.

Inot, ciclism si alergare – sunt cele 3 sporturi la care va invitam sa va testati puterile, indemanarea si limitele, incarcandu-va totodata cu o doza de voie buna si miscare in aer liber. Este o competitie sportiva de masa, o intrecere la care poate participa orice persoana: copii, tineri, veterani, oameni cu job si responsabilitati, mici si mari intreprinzatori/manageri, bloggeri, sportivi, iubitori ai sportului si ai miscarii.

Am pastrat si anul acesta proba supersprint pentru incepatori. Astfel, evenimentul este ideal pentru primul triatlon.

Triathlon Challenge Mamaia 2013

Probe individuale

Proba supersprint – 400m inot + 10 km ciclism + 2.5 km alergare

Proba sprint– 750m inot + 20 km ciclism + 5 km alergare

Proba olimpica – 1500m inot + 40 km ciclism + 10 km alergare

Probe de echipa

*o echipa este formata din 2 sau 3 persoane; o persoana care participa la proba individuala poate fi si parte dintr-o stafeta (la inot sau inot + ciclism)

Stafeta sprint – 750m inot + 20 km ciclism + 5 km alergare

Stafeta olimpica – 1500m inot + 40 km ciclism + 10 km alergare

Company TriChallenge – primul triatlon din Romania dedicat exclusiv companiilor

Sensul acestui gen de eveniment pentru o companie este de a crea relatii interumane intr-un alt mediu decat cel din birou si de  a suda echipe care sa lucreze impreuna pentru un obiectiv comun.

Acest concurs este accesibil tuturor persoanelor care fac parte dintr-o companie, institutie, ONG, indiferent de gradul de pregatire sportiva. El este recomandat atat pentru primul triatlon (prin componenta supersprint si de stafeta sprint), dar si pentru cei mai competitivi (proba sprint).

Ne vedem la Mamaia, pe 6-7 septembrie 2013. La sfârşit vom recompensa efortul vostru cu medalii, premii din belşug, o petrecere surpriză şi multă, multă voie bună.

INSCRIERI AICI                       Lista concurenti inscrisi

Un eveniment cu traditie, marca  smartatletic. Parte din Bioeel Triathlon Grand Prix Exterra 2013 (ultima etapa)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează